Permanentky v predaji aj pre nových záujemcov

Od pondelka 30. mája sú v predaji sezónne vstupenky "HC SLOVAN 2022/23" už aj pre nových záujemcov.

Určite ešte v mnohých fanúšikoch Slovana doznievajú veľké emócie zo skvelého play off zakončeného ziskom majstrovského titulu po desiatich rokoch, umocnené dobrými výkonmi slovenskej reprezentácie na práve skončených MS vo Fínsku.

Nová sezóna 2022/23 sľubuje byť rovnako zaujímavá, na Slovanistov v nej čaká mimoriadna porcia zápasov. Zatiaľ čo vlani mohli fanúšikovia vidieť max. 24 domácich zápasov, od augusta ich bude min. 27 a toto číslo sa môže v prípade úspešného play off vyšplhať až na 43 domácich zápasov! Slovan si totiž ziskom majstrovského titulu vybojoval účasť v hokejovej Lige majstrov a v závere augusta pri príležitosti svojho 100. jubilea organizuje v domácich podmienkach Zimného štadióna Ondreja Nepelu prestížny medzinárodný turnaj s účasťou troch špičkových klubov z hokejovo vyspelých krajín - Fínska, Česka a Švajčiarska.

Ako sa ukázalo v rozhodujúcich zápasoch uplynulej sezóny v semifinále a finále, iba permanentkári majú istotu, že sa na najdôležitejšie zápasy dostanú a navyše vždy na svoje miesto. Od pondelka 30. mája 2022 začína predpredaj permanentiek na sezónu 2022/23 aj pre všetkých nových záujemcov. Doteraz bol otvorený iba pre držiteľov predkupného práva z predchádzajúcich sezón. 

Permanentku si môžete vybrať z dvoch základných možností: 

·       Permanentka ALL ACCESS obsahuje všetky domáce zápasy základnej časti extraligy, všetky domáce zápasy playoff, ako aj všetky zápasy letného medzinárodného turnaja “Danube Cup / Memoriál Jána Staršieho” a domáce zápasy základnej skupiny Champions Hockey League 2022/23. Spolu ide o 33 až 43 zápasov (v závislosti od postupu v playoff)! Táto permanentka stojí od 260 do 390 eur v závislosti od výberu sektora a oproti súčtu cien za zápasové vstupenky predstavuje zľavu 6 až 20 percent. 

·       Permanentka EXTRALIGA je určená pre tých, ktorí sa chcú sústrediť výlučne na jazdu Slovana za obhajobou majstrovského titulu, obsahuje všetky domáce zápasy základnej časti a samozrejme celé playoff. Spolu môže ísť o 27 až 37 zápasov. Táto permanentka stojí  od 240 do 360 eur.

 Permanentku je možné si zakúpiť na väčšine predajných miest v sieti Ticketportal na Slovensku a tiež online prostredníctvom webu www.ticketportal.sk

V novej sezóne si budete už pri kúpe môcť zvoliť, či si želáte mať svoju permanentku vo forme digitálnej karty vo Vašom smartfóne alebo ako tradičnú plastovú kartu. Digitálnu kartu Vám zašleme na Váš email, plastovú kartu si zameníte za home ticket/voucher od začiatku augusta t.r. na centrálnom predajnom mieste “Zimný štadión Ondreja Nepelu”. Súčasťou permanentkovej karty bude aj malý balíček s klubovými suvenírmi.

HC SLOVAN Bratislava bude mať aj v novej sezóne 2022/23 iba tie najvyššie ambície. Majstrovský tím zostáva z väčšej časti spolu, aj v novej sezóne uvidíme v drese s orlom na hrudi Takáča, Haščáka, Harrisa, Rapuzziho, Ziga, Matouška, Sersena, Gachulinca, Valacha, MacKenzieho a viacerých ďalších. Na tlačovej konferencii 6. júna a v nasledujúcich dňoch a týždňoch bude klub zároveň informovať o nových zaujímavých menách, ktoré posilnia Slovan v sezóne 2022/23.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar