DRŽITELIA SEZÓNNYCH VSTUPENIEK SÚ NAŠI NAJVERNEJŠÍ FANÚŠIKOVIA A SÚ DÔLEŽITOU SÚČASŤOU DOMÁCEHO PROSTREDIA NA SLOVANE, KTORÉ PATRÍ MEDZI NAJZNÁMEJŠIE V CELEJ EURÓPE. AKO PREJAV VĎAKY ZA VAŠU VERNOSŤ A PODPORU VÁM KLUB AJ V TEJTO SEZÓNE GARANTUJE NAJLEPŠIE MIESTA V ARÉNE, ZA NAJLEPŠIE CENY, S VIACERÝMI ĎALŠÍMI BENEFITMI.

Prinášame Vám súhrn tých najzaujímavejších zliav a výhod, ktoré získava držiteľ sezónnej vstupenky (permanentky) HC SLOVAN TIPOS Extraliga 2023/2024:

MEDZINÁRODNÉ PRÍPRAVNÉ ZÁPASY

Slovan sa už tradične na začiatku novej sezóny stretáva so zaujímavými zahraničnými súpermi. Vlani to bolo v rámci Danube Cup, ktorý sa bude konať každé dva roky. Pred touto sezónou sme si do domovskej arény Zimného štadióna Ondreja Nepelu pozvali ďalšie atraktívne mužstvá - účastníkov nadnárodnej ICE HL Black Wings Linz a Graz 99ers, ako aj tradičného súpera HC Kometa Brno. Vaša permanentka "HC SLOVAN Extraliga 2023/24" platí na všetky tri (3) zápasy. Ich hodnota je od 15 do 21 eur. 

MODRÉ KRÍDLA SLOVAN

Oficiálny farmársky tím HC SLOVAN si zaslúži Vašu priazeň a podporu. Vlani chlapci, ktorých vekový priemer je niečo vyše 21 rokov, obsadili solídne konečné 7. miesto a vo štvrťfinále playoff potrápili neskoršieho víťaza z Humenného. Aj v tejto sezóne bude mať tím dva hlavné ciele: opätovne vylepšiť svoje umiestnenie a najmä, pravidelne podporovať A mužstvo perspektívnymi mladými hráčmi s extraligovou výkonnosťou. Vaša permanentka "HC SLOVAN Extraliga 2023/24 platí na všetky domáce zápasy Modrých krídiel v sezóne. (Pozn.: na zápasoch Modrých krídiel až do odvolania voľné sedenie v sektoroch A9, A10 a A11).

PERMANENTKA JE PRENOSNÁ

Pozvite na Slovan svojho priateľa, známeho, suseda, či obchodného partnera, kedykoľvek nebudete môcť svoju permanentku využiť Vy sám(a).

NÁHRADNÁ KARTA

Sezóna je dlhá, môže sa stať, že permanentkovú kartu stratíte, poškodíte, alebo Vám ju dokonca niekto ukradne. Ihneď nám to oznámte na: vajda@hcslovan.sk. Urobíme všetko pre to, aby ste náhradnú kartu dostali pred najbližším domácim zápasom.

PREDKUPNÉ PRÁVO

Ako držiteľ permanentky v tejto sezóne budete mať automaticky predkupné právo na svoje miesto aj v ďalšej sezóne za najlepšie ceny, ktoré budú zreteľne nižšie (15 až 20 %), ako ceny pre nových záujemcov. V čase predkupného práva máte zároveň možnosť požiadať o zámenu miest(a).

KLUBOVÉ SUVENÍRY

Fanúškujte v klubových farbách! Ako držiteľ HC SLOVAN permanentky budete v priebehu celej sezóny zvýhodňovaný pri nákupoch v oficiálnom klubovom fanshope (predajňa: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Trnavská cesta, eshop: https://fanshop.hcslovan.sk. Sledujte počas sezóny akcie len pre permanentkárov.

ODKAZY NA VIDEOKOCKE

Využite počas sezóny videokocku “IceCube” nad ľadovou plochou na narodeninové blahoželanie alebo iný špeciálny odkaz svojim blízkym s 50%-nou zľavou oproti bežnej cene. 

ŽREBOVANIE KLUBOVÝCH CIEN A DARČEKOV

Ako držiteľ permanentky v tejto sezóne ste automaticky zaradený do žrebovania o klubové ceny a darčeky, ako napr. podpísaná hokejka, autenticky hraný dres, meet&greet s obľúbeným hráčom, upgrade vstupenky do VIP prémiového sektoru, ai.

UŠETRENIE PEŇAZÍ

V porovnaní s pravidelným nákupom zápasových vstupeniek ušetríte s permanentkou "HC SLOVAN Extraliga 2023/24" od 7 do 31 % alebo až 142 eur (pri permanentke do najlepšieho sektoru Premium A4, A10). Ak viete, že na Slovan budete chodiť pravidelne a chcete vidiež naživo aspoň dve tretiny domácich zápasov, potom neváhajte, nič lepšie ako permanentka už v ponuke počas sezóny nebude!


Fotogaléria