Pred každým domácim zápasom pozveme niektorého z fanúšikov na domácu trestnú lavicu, aby mohol sledovať predzápasové rozkorčuľovanie z bezprostrednej blízkosti ľadovej plochy.

Túto odmenu, známu v zámorí aj pod názvom "Penalty Bench Experience", si však treba zaslúžiť. V sezóne, počas ktorej HC SLOVAN Bratislava oslavuje svoje 95. narodeniny, bude vstupenkou na trestnú lavicu správna odpoveď na otázku z blízkej i vzdialenej histórie nášho klubu, prípadne KHL. Súťažnú otázku zverejňujeme vždy cca 2 dni pred aktuálnym domácim zápasom na oficiálnom klubovom profile na facebooku: www.facebook.com/hcslovan.

Správne odpovede posielajte na adresu: entertainment@hcslovan.sk. Spomedzi všetkých správnych odpovedí vyžrebujeme víťaza, ktorého budeme kontaktovať telefonicky.

Podmienky súťaže "Za odmenu na trestnú":

  • platná vstupenka na daný zápas
  • zaslanie správnej odpovede na aktuálnu otázku, aj s telefonickým kontaktom
  • miesto a čas stretnutia: VIP recepcia Zimného štadióna Ondreja Nepelu, deň zápasu najneskôr 50 minút pred oficiálnym začiatkom

Zapojením sa do tejto súťaže súťažiaci dáva svoj súhlas so spracovaním svojich osobných údajov v súlade so Zásadami pre ochranu osobných údajov.