Spolupráca

„BRATISLAVA JE SKVELÝM MESTOM NA HOKEJ“ – MARTIN ST. LOUIS, TAMPA BAY LIGHTNING.

HC SLOVAN Bratislava je výkladnou skriňou slovenského klubového hokeja. Milovaný a nenávidený, obdivovaný a zatracovaný, ale najmä nie nikomu ľahostajný, neoddiskutovateľne najúspešnejší a najznámejší hokejový klub na Slovensku.

Naše úspechy by neboli možné bez dlhodobej profesionálnej a koncepčnej spolupráce s partnermi klubu. HC SLOVAN je dnes považovaný za jednu z najkvalitnejších a najetablovanejších hokejových organizácií v regióne.

Chceme byť takým partnerom aj v najbližších rokoch pri športových i spoločenských výzvach, ktoré nás čakajú.

Spojenie s HC SLOVAN prináša našim strategickým a reklamným partnerom tieto benefity

  • partnerstvo s jednou z najúspešnejších a najznámejších športových organizácií na Slovensku a v regióne strednej Európy (ocenená titulmi Superbrands Slovakia 2013 a 2016, Qudal 2014/15);
  • efektívnu vizibilitu obchodnej značky a mena Vašej spoločnosti vzhľadom na garantovanú vysokú návštevnosť zápasov HC SLOVAN (3x za sebou v Top 10 rebríčku návštevnosti v celej Európe) a pomerne ustálený systém televíznych prenosov (min. 55 HD live TV prenosov v sezóne);
  • výhody vyplývajúce z možností užívania domovského stánku HC SLOVAN – Zimného štadióna Ondreja Nepelu -  v súčasnosti najmodernejšieho športového zariadenia na území Slovenska, aj počas iných športovo-spoločenských eventov;
  • adresné oslovenie jasne definovaných cieľových skupín prostredníctvom širokého portfólia komunikačných kanálov (AKO, Marketingový prieskum), metóda direct online survey CAWI, apríl  2018).
  • HC SLOVAN bude vždy patriť Bratislave a Bratislavčanom. Zároveň vníma svoju úlohu čestne reprezentovať Slovensko a slávnu značku slovenského hokeja v medzinárodnom kontexte. HC SLOVAN sa tiež pozerá do blízkej budúcnosti ako líder a jeden z iniciátorov nových globálnych zámerov v európskych hokejových súťažiach, ktoré prinesú ešte vyššiu pridanú hodnotu pre všetkých partnerov, ktorí sa rozhodnú spojiť svoje dobré meno a značku s naším klubom.

Tak ako sa vždy snažíme o kreativitu, inováciu a flexibilitu v riadení nášho klubu, rovnako sme otvorení a flexibilní pri vzájomnom rokovaní pripraviť takú ponuka reklamnej spolupráce, ktorá bude doslova šitá na mieru strategickým zámerom a cieľom Vašej spoločnosti.

HC SLOVAN Bratislava je naďalej silnou, etablovanou športovou značkou, na skvelej adrese, hladný po nových výzvach a úspechoch a pripravený byť dobrým „korporátnym občanom“ Bratislavy.

Ak zdieľate podobnú filozofiu, sme ideálnymi partnermi pre vzájomnú spoluprácu.