Od prvého júlového týždňa 2023 prebieha predpredaj sezónnch vstupeniek “HC SLOVAN EXTRALIGA 2023/2024” pre držiteľov predkupného práva na permanentku zo sezóny 2022/23, ako aj pre nových záujemcov o permanentky. Predkupné právo za zvýhodnenú cenu platí do piatku 28. júla 2023 vrátane.

HC SLOVAN Bratislava aj pred novou sezónou ponúka všetkým majiteľom dvoch základných typov permanentky zo sezóny 2022/23 (All Access, resp. Extraliga) možnosť využiť predkupné právo na zakúpenie si “HC SLOVAN permanentky 2023/2024” na svoje miesto za zvýhodnenú cenu z pohodlia vlastného domova.

Predpredaj bol spustený v priebehu prvého júlového týždňa 2023, počas ktorého obdržali osobný email s priamym linkom a promo kódom na nákup permanentky. Vďaka promo kódu si môžu zakúpiť svoje miesto z vlaňajšej sezóny, pričom ako verní fanúšikovia budú mať cenu o 18 až 22 % nižšiu, ako je určená pre ostatných záujemcov o permanentky. Ceny permanentiek - v závislosti od kategórie sektorov - sa pohybujú od 220 do 320 eur pre držiteľov predkupného práva. 

Pre tých držiteľov predkupného práva, ktorí uprednostňujú osobný nákup pred online prostredím, je od pondelka 10. júla otvorené predajné a informačné miesto vo fanshope na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu na ul. Odbojárov. Otváracie hodiny: PON 11:00-18:00, UTO 11:00-18:00, STR 13:00-20:00, ŠTV 11:00-18:00.

Na uplatnenie predkupného práva je stále dostatok času. Predkupné právo bude možné si uplatniť až do piatku 28. júla 2023. Až po tomto dátume budú všetky uvoľnené miesta automaticky zaradené do voľného predpredaja.

Elektronický voucher za plastovú permanentku s balíčkom klubových suvenírov bude možné zameniť od prvého augustového týždňa 2023 v priestoroch VIP recepcie na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu zo strany ul. Trnavská cesta, predbežné otváracie časy PON - PIA 15:00 - 19:00 h.

Aj v novej sezóne čaká na Slovanistov riadna porcia zápasov. Permanentka platí na 3 letné domáce prípravné zápasy proti zahraničným súperom (Kometa Brno, Graz 99ers, Black Wings Linz), 25 domácich extraligových zápasov v základnej časti a domáce play off zápasy, ktorých môže byť podľa postupu Slovana vo vyraďovačke 2 až 12. 

HC SLOVAN Bratislava bude mať aj v novej sezóne 2023/24 iba tie najvyššie ambície. Mužstvo posilnili výborní zámorskí hráči O’Brien, Brown, Findlay, Murphy alebo Scheid. Spolu s brankárom Coreauom, útočníkmi Takáčom, Pecararom, Fominykhom, či kapitánom Sersenom a viacerými ďalšími vytvoria určite silný tím schopný zabojovať o najvyššie priečky.

HC SLOVAN ďakuje všetkým fanúšikom o predbežný záujem o kúpu permanentky na novú sezónu. 

       

V cene permanentky sú zahrnuté:

  • všetky domáce zápasy HC SLOVAN Bratislava v základnej časti TIPOS extraligy 2023/24 (25),
  • všetky domáce zápasy HC SLOVAN Bratislava v play off 2023/24 (2 až 12),
  • všetky domáce prípravné zápasy hrané v Aréne Ondreja Nepelu (3),
  • všetky domáce zápasy B tímu Modré krídla Slovan v sezóne 2023/24 (min. 23)
  • predkupné právo na +4 zápasové vstupenky na vybrané domáce zápasy play off,
  • predkupné právo na permanentku na svoje miesto aj v ďalšej sezóne za cenu min. o 15% nižšiu, ako bude cena pre nového permanentkára,
  • elektronický newsletter iSlovan do mailovej schránky pred a po každom extraligovom zápase,
  • narodeninové želanie alebo iný špeciálny odkaz na videokocke počas domáceho zápasu s 50%-nou zľavou oproti bežnej cene,
  • nákup klubových suvenírov v oficiálnom fanshope a eshope HC SLOVAN za zvýhodnené ceny.

Zľavy a vstupenky pre deti:

  • Dieťa do 6 rokov zadarmo bez nároku na vlastné sedadlo (narodené po 01.08.2017 vrátane)
  • Rodina 1+1: Možnosť zakúpenia rodinnej permanentky 1+1 (rodič + dieťa). Právo na rodinnú permanentku má dieťa narodené v období od 01.08.2008 do 31.07.2017. Predaj vo fanshope / Zimný štadión Ondreja Nepelu / ul. Odbojárov
  • Bez nároku na zľavu pre držiteľov ISIC, ITIC, EURO 26.

Ďalšie informácie:

  • Sezónna vstupenka “HC SLOVAN PERMANENTKA 2023/24” je prenosná a môže ju ako vstupenku na zápas využiť akákoľvek iná osoba okrem jej držiteľa,
  • Klub nemôže automaticky garantovať účasť v playoff, preto v prípade neúčasti vo vyraďovacích bojoch, príp. rýchleho vypadnutia z playoff nie je možné zo strany držiteľa permanentky uplatniť žiadnu dodatočnú zľavu alebo vrátenie peňazí,
  • stratu, odcudzenie alebo poškodenie permanentky je potrebné ohlásiť úseku marketingu a vzťahov s verejnosťou HC SLOVAN, aby mohla byť karta zablokovaná. O vyhotovenie novej permanentky môže požiadať iba jej držiteľ písomne na emailovej adrese: vajda@hcslovan.sk. Náhradná karta bude vystavená najneskôr do piatich (5) pracovných dní od oznámenia tejto udalosti na sekretariáte klubu, resp. do začiatku najbližšieho domáceho zápasu.