Maskot Harvy

Ahojte Slovanisti! Mnohí z Vás ma už stretli, už ma poznajú, videli ma, odfotili sa so mnou, ale napriek tomu si myslím, že by bolo pekné predstaviť sa všetkým belasým fanúšikom a fanúšičkám.

Volám sa Harvy a som nový maskot HC SLOVAN Bratislava. Do Bratislavy som priletel začiatkom septembra 2013 a nevedel som sa dočkať, kedy Vás konečne uvidím. Pred mojím odletom z kanadského Québecu - tam som sa narodil - mi povedali, že mojím novým hniezdiskom bude Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave, kde svoje domáce zápasy hráva HC SLOVAN Bratislava. Čekol som si to na nete a nesmierne som sa potešil. Beznádejne vypredané zápasy, pravá hokejová atmosféra, ktorá ženie domácich za víťazstvami, najlepší fanúšikovia v celej lige, veľa detí a krásnych mamičiek. To sú podmienky, o ktorých sníva každý maskot. 

Keď som prilietal od Dunaja a zbadal som Bratislavu, musel som si urobiť ešte jeden okruh okolo nej. Povedali mi síce, že je to "dobré miesto pre hokej", ale zabudli zdôrazniť, aké je to krásne mesto. Z letovej výšky 500 m sa mi dostalo nádherného pohľadu na katedrálu sv. Martina, Bratislavský hrad, centrum Starého Mesta. Spravil som si aj zástavku na Devíne, ktorý ma úplne dostal. Teraz už napevno viem, že kombinácia pekného mesta s milovaným klubom a vernými fanúšikmi ma tu urobí skutočne šťastným.

Ale späť k hokeju. Nesmierne som sa tešil na prvý domáci zápas a Grand Opening Day, kde som mal byť oficiálne predstavený. Aj napriek daždivému počasiu bolo námestie pred arénou plné a Vy, fanúšikovia Slovana, ste mi pripravili úžasné privítanie. Vzápätí som získal nových kamarátov - basistu Yxa z kapely Hex, moderátorov Fun rádia Marcela a Juniora, či chlapcov z Iné Kafe. Vraj to nie sú len takí hocijakí kamoši, ale "miestne celebrity" :-). Samotný zápas bol pre mňa neuveriteľným zážitkom. Atmosféra počas celého stretnutia bola fantastická a ja som sa cítil naozaj ako doma. Všetci v hľadisku sa napriek nepriaznivému vývoju skóre perfektne bavili a ja som mal uľahčenú úlohu. Aj vďaka tomu mi prvý zápas vyšiel na výbornú. 

Najviac som sa však potešil úsmevom na Vašich tvárach. a najmä na tvárach detí. Som orol, teda presnejšie orliak bielohlavý (čo je vo svojej podstate to isté), a tak som mal trošku obavy. Tie sa však rýchlo rozplynuli a deti si ma okamžite obľúbili. A dospelí sa v mojej prítomnosti znovu menili na deti a boli zo mňa rovnako nadšení, ako ich ratolesti, ak nie ešte viac, cha cha cha. 

Na záver by som Vás všetkých rád pozval na domáce zápasy HC SLOVAN Bratislava na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Naši chlapci Vás potrebujú, každého jedného z Vás. Ja síce góly strieľať neviem - zatiaľ - ale môžem Vám slúbiť, že vždy budem pozitívne naladený, pripravený hecovať atmosféru aj vo chvíľach, keď sa nebude dariť a pozvbudzovať náš milovaný klub. A okrem toho, môžete sa tam so mnou stretnúť, odfotiť či len tak sa zabaviť, Už sa na Vás teším!!

Váš HARVY.

Harvyho personálny dotazník:

Obľúbené hniezdo: Zimný štadión Ondreja Nepelu

Obľúbené jedlo: Pizza s rybami, rybacia polievka a vlastne ryby ako také 

Obľúbená činnosť: fandenie a hranie sa s deťmi

Obľúbený film: Orol 9. légie ("The Eagle")

Obľúbená pieseň: Všetky hymny Slovana a ABBA "Eagle" 

Obľúbené na nete:

https://www.facebook.com/hcslovan

http://instagram.com/hcslovan

https://twitter.com/hcslovanba

https://www.facebook.com/pages/Harvy/666077850076646?fref=ts, http://www.youtube.com/user/hcslovanchannel

Chcete vedieť ešte niečo viac? Napíšte mi na: harvy@hcslovan.sk