HC SLOVAN Bratislava prináša v spolupráci so svojím dlhoročným partnerom Staropramen ďalšiu zápasovú aktivitu, ktorá v priebehu základnej časti Tipos extraligy 2023/24 spestrí sprievodný program domácich zápasov.

Fandi ako expert a hraj s nami. Ak si teraz v priebehu domáceho zápasu HC SLOVAN Bratislava kúpiš naraz 2x 0,5 L Staropramen Smíchov v bufetových prevádzkach na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, získaš výherný žreb, ktorým sa môžeš zapojiť do spotrebiteľskej aktivity "Fandi ako expert".

Po zotretí stieracieho políčka na prednej strane žrebu zistíš, či je žreb výherný alebo nie. V prípade záujmu môžeš túto aktivitu kedykoľvek v priebehu zápasov zopakovať.

Okamžité vecné ceny

Zapojením sa do aktivity môže súťažiaci získať nasledovné vecné ceny:
 
a) 2x vstupenky na najbližší domáci extraligový zápas HC SLOVAN Bratislava na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v celkovej hodnote 30 €, alebo
b) ďalšie pivo Staropramen Smíchov 0,5 L v hodnote 3 €

Výhru v podobe ďalšieho piva Staropramen Smíchov 0,5 L získaš po odovzdaní výherného žrebu obsluhe bufetu. Výhru si môžeš uplatniť najneskôr do 31. decembra 2023 v bufetových prevádzkach na Zimnom štadióne Ondreja nepelu počas domácich zápasov HC SLOVAN Bratislava. 

Výhru v podobe 2 voľných vstupeniek na ďalší domáci zápas HC SLOVAN si uplatníš zaslaním mailu so scanom alebo fotografiou výherného žrebu na adresu: sutaz@hcslovan.sk. Následne Ti klub mailom pošle 2 voľné vstupenky na nasledujúci zápas. Aj túto výhru je potrebné si uplatniť najneskôr do 31. decembra 2023, v opačnom prípade nárok na výhru zaniká.

Prevádzkovateľom osobných údajov je HC SLOVAN Bratislava a.s., so sídlom Odbojárov 9, 831 04 Bratislava, IČO: 35 840 862, zapísaná v Okresnom registri Mestského súdu Bratislava III, oddiel: Sa, vložka č. 2991/B. Vzhľadom na charakter aktivity budú spracovávané len osobné údaje výhercu vstupeniek v rozsahu emailová adresa, meno a priezvisko výhercu, a to za účelom kontaktovania výhercu a koordinácie poskytnutia výhry výhercovi. Účasť na aktivite je dobrovoľná.

Pravidlá k spotrebiteľskej aktivite
"FANDI AKO EXPERT A HRAJ S NAMI"