Odkazy na kocke

POTEŠTE SVOJICH BLÍZKYCH ORIGINÁLNYM ODKAZOM NA VIDEKOCKE ZIMNÉHO ŠTADIÓNA ONDREJA NEPELU!

HC SLOVAN Bratislava dlhodobo ponúka svojim fanúšikom možnosť zagratulovať, poslať odkaz, zahrať skladbu na želanie či požiadať o ruku počas domáceho zápasu priamo pred zrakom Zimného Štadióna Ondreja Nepelu.

Zoznam a cenník možných odkazov

Ceny pre držiteľov permanentiek sú polovičné od uvádzanej ceny. 

Wedding Cam 

LIVE požiadanie o ruku počas zápasu. Celá akcia pozostáva z priameho prenosu obrazu a zvuku na kocku, doprovodné slovo moderátora a sprievodná grafika, ktorá má dotvoriť celú atmosféru tohto krásneho životného momentu.
Cena: € 180,- (vrátane DPH) / 

Birthday Cam 

LIVE gratulácia k ľubovoľnej príležitosti počas zápasu. Celá akcia pozostáva z priameho prenosu obrazu a zvuku na kocku, doprovodné slovo moderátora a sprievodná grafika, ktorá má dotvoriť celú atmosféru.Cena:
€ 120,- (vrátane DPH)

IceCube Board 

Grafická informácia, ktorá sa vo vopred dohodnutom čase objaví na hlavnej obrazovke videokocky (IceCube) a súčasne bude prečítaná hlásateľom. Spracovanie jednoduchej grafiky je zahrnuté v cene.
Cena: € 90,- (vrátane DPH)

Ribbon Message 

Textová informácia, ktorá sa vo vopred dohodnutom čase objaví na multimediálnom ovále (Ribbon Board) a súčasne bude prečítaná hlásateľom.
Cena: € 60,- (vrátane DPH)

Skladba na želanie 

DJ odohrá ľubovoľnú skladbu podľa požiadaviek, pričom moderátor prečíta venovanie. Skladba bude odohraná minimálne 2x za zápas.
Cena: € 36,- (vrátane DPH)

V prípade záujmu o gratuláciu kontaktujte réžiu videokocky na e-mailovej adrese: entertainment@hcslovan.sk

Ako postupovať?

Žiadosť treba zaslať na uvedený e-mail minimálne 24 hodín pred zápasom.

Objednaním tejto služby klient vyjadruje svoj súhlas so spracovaním svojich osobných údajov (meno a priezvisko, adresa elektronickej pošty, vek) v súlade s aktuálnym znením Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Zásadami pre ochranu osobných údajov.

Niektoré osobné údaje (napr. meno, vek, fotografia) môžu byť zverejnené na videokocke zimného štadióna za účelom poskytnutia tejto služby.