Nazvali sme ju "Obrie piškvorky". Tradičnú logickú hru piškvorky, ku ktorej stačí kus papiera a pero, pozná azda každé dieťa či dospelý. Ale piškvorky na ľadovej ploche?

Dvaja súťažiaci v našej súťaži strieľajú od modrej čiary do prázdnej bránky. Dosiahnutie gólu je podmienkou na to, aby od dobrovoľníka dostali jeden meter veľkú maketu s logom, ktorú sa musia čo najrýchlejšie snažiť umiestniť na šachovnicu umiestnenú v stredovom kruhu. Tak ako v klasických piškvorkách, víťazom je ten, kto ako prvý umiestni vedľa seba - horizontálne, vertikálne alebo diagonálne - trojicu svojich makiet s rovnakým logom.

Oboch súťažiacich samozrejme odmeníme. Víťaz, ako aj porazený sa môžu tešiť na darčekové vouchery v hodnote 30,- EUR od partnera súťaže CEWE, ako fotoplagát celého mužstva Slovana zo sezóny 2017/18. Víťaz navyše odsleduje niektorý z najbližších domácich zápasov Slovana z prémiového sektoru SkyLounge, aj s kompletným celozápasovým občerstvením. 

Prihlášku do súťaže posielajte na adresu: entertainment@hcslovan.sk. Zároveň prosíme o informáciu, na ktorom zápase by ste sa chceli súťaže zúčastniť. Podmienkou prihlášky do súťaže je platná vstupenka na daný zápas.

Zapojením sa do tejto súťaže súťažiaci dáva svoj súhlas so spracovaním svojich osobných údajov v súlade so Zásadami pre ochranu osobných údajov.