PRINÁŠAME VÁM ODPOVEDE NA TIE NAJČASTEJŠIE KLADENÉ OTÁZKY NA TÉMU PREDPREDAJA SEZÓNNYCH VSTUPENIEK.

Odkedy začína predpredaj?

Od štvrtka 6. júla 2023. Držitelia permanentiek z vlaňajšej sezóny 2022/23 obdržia dovtedy email s jedinečným promo kódom na uplatnenie si predkupného práva na svoje miesta s tým, že ich predkupné právo na svoje miesta za zvýhodnené ceny platí do piatku 28. júla 2023 vrátane. V rovnakom čase bude sprístupnený online predpredaj aj pre nových záujemcov o permanentky, ktorý potrvá do začiatku extraligy (okolo 15. septembra 2023. Pochopiteľne, noví záujemcovia o permanentky budú mať možnosť vybrať si iba z miest, na ktoré nie je uplatňované predkupné právo zo sezóny 2022/23. 

Kde sa dá kúpiť permanentka?

Predpredaj permanentiek po prvý raz organizuje a zabezpečuje samotný klub prostredníctvom nového softvéru. Ticketportal už permanentky nepredáva. Najľahšie a najrýchlejšie si permanentku zakúpite online cez internet na špecializovanej podstránke Vstupenky, ktorá je prístupná priamo z titulky klubového webu hc.slovan.sk. Ak preferujete kúpu na predajnom mieste alebo potrebujete vyriešiť zložitejší úkon, od pondelka 10. júla do piatku 28. júla 2023 bude k dispozícii predajné miesta/helpdesk v predajni oficiálneho fanshopu HC SLOVAN (Zimný štadión Ondreja Nepelu, ul. Odbojárov 9) v týchto otváracích časoch:

PON 11:00 - 18:00 h (obedňajšia prestávka 12:00 - 12:30 h)
UTO 11:00 - 18:00 h (obedňajšia prestávka 12:00 - 12:30 h)
STR 13:00 - 20:00 h
ŠTV 11:00 - 18:00 h (obedňajšia prestávka 12:00 - 12:30 h)

Ako presne si môžem uplatniť nárok na predkupné právo?

Držitelia permanentiek zo sezóny 2022/23 najneskôr do 6. júla vrátane obdržia na mailovú adresu, ktorú uviedli pri kúpe predchádzajúcej permanentky, špeciálny promo kód. Z titulnej stránky www.hcslovan.sk následne vstúpia na podstránku Vstupenky s ponukou permanentiek "HC SLOVAN Extraliga 2023/24". Vložením promo kódu sa im odomknú konkrétne miesta v hľadisku, ktoré mali v predchádzajúcej sezóne a nastaví sa im automaticky zvýhodnená cena predkupného práva. 

Dokedy platí predkupné právo?

Do piatku 28. júla 2023. Po tomto dátume budú všetky miesta, na ktoré nebolo uplatnené predkupné právo, ponúknuté do voľného predaja ďalším záujemcom.

Čo si vlastne v predpredaji kúpim?

Po ukončení kúpy príde emailová správa s prílohou, v ktorej bude permanentkový voucher vo formáte PDF a tiež ako súbor pre uloženie v Apple Wallet. Tento voucher obsahuje QR kód, ktorý je platný na všetky domáce zápasy počas celej sezóny 2023/24 a v podstate slúži ako digitálna permanentka. Ak však preferujete radšej klasiku v podobe plastovej permanentkovej karty s klubovým dizajnom, voucher je potrebné si vytlačiť a zameniť za kartu. 

Koľko permanentiek si môžem kúpiť?

Počas doby predkupného práva je možné si zakúpiť ľubovoľný počet miest. Za zvýhodnenú cenu, ktorá platí iba pre držiteľov permanentiek z vlaňajšej sezóny, je možné okrem minuloročných miest kúpiť si v prípade záujmu +2 nové miesta. Ďalšie miesta je možné kúpiť si za bežnú cenu. Naopak, nie je povinné kúpiť si všetky miesta z vlaňajšej sezóny. Pri zadaní promo kódu a odomknutí hľadiska jednoducho kliknite iba na tie miesta, ktoré si želáte obnoviť pre nadchádzajúcu sezónu. Zvyšné miesta budú po 28. júli ponúknuté do voľného predaja.

Kde a kedy si budem môcť zameniť voucher za kartu?

V priebehu prvého augustového týždňa v priestoroch VIP recepcie Zimného štadióna Ondreja Nepelu, Trnavská cesta, otváracie časy PON - PIA 15:00 - 19:00 h. Permanentková karta bude súčasťou klubového darčekového balíčka, v ktorom nebude chýbať fanúšikovský šál, puk s potlačou, podložka pod myš, klubový odznak a minidres. Samozrejme, pri vstupe na zápas na turnikete platí buď digitálna karta alebo plastová karta, nie obe. Výmena za permanentkovú plastovú kartu aj so suvenírovým balíčkom potrvá najneskôr do štvrtka 14. septembra 2023 do 19:00 h. Po tomto dátume už výmena nie je možná.

Čo mám robiť, ak mi mail s predkupným právom neprišiel?

Môže to byť z viacerých dôvodov. V prvom rade skontrolujte svoju spamovú schránku, či nenájdete mail z adresy tickets@hcslovan.sk. Je zároveň možné, že od poslednej kúpy permanentky nedisponujeme pri Vašom účte správnou aktuálnou adresou. Ak Vám nepríde mail s rezervčným kódom do piatku 7. júla, vo vlastnom záujme napíšte stručný mail na: tickets@hcslovan.sk, v ktorom k svojmu sedadlu v tvare MIESTO/RAD/SEKTOR uveďte svoju aktuálnu mailovú adresu a číslo mobilného telefónu. Vzápätí Vám pošleme mail s informáciami o predkupnom práve. Kontaktovať môžete tiež inormačnú linku +421 948 96 06 96.

Ako si môžem kúpiť permanentku do "kotla"?

Sektor Fanclub – časť sektoru B6 – je v prvom rade určený členom oficiálneho fan klubu a očakáva sa od neho – tak ako doposiaľ – aktívna celozápasová podpora Slovana. Doterajší permanentkári z "kotla" obdržia mailom promo kód na uplatnenie si svojho predkupného práva. Noví záujemcovia o permanentky do kotla sa musia najprv zaregistrovať u predsedu občianskeho združenia Verní Slovanu na mailovej adrese: fanklubvs@gmail.com

Ako si môžem kúpiť permanentku do niektorého z prémiových sektorov (VIP Club, Sky Lounge, skybox)?

Prostredníctvom klubu HC SLOVAN Bratislava a.s. Pošlite mail s upresnením Vašej požiadavky na adresu: vajda@hcslovan.sk.

Sú súčasťou permanentky aj play off zápasy?

Áno, permanentka bude v prípade postupu Slovana do play off, v čo neochvejne veríme, automaticky predĺžená na všetky domáce play off zápasy. Vy nemusíte urobiť vôbec nič. Okrem playoff a základnej časti extraligy platí aj na domáce prípravné zápasy a na všetky domáce zápasy B mužstva Modré krídla Slovan v sezóne, ktoré sa budú hrať na hlavnej ploche Zimného štadióna Ondreja Nepelu.

Je permanentka na konkrétne meno?

Nie, veľkou výhodou permanentky HC SLOVAN Extraliga 2023/24 je, že je prenosná. Môžete ju požičať rodinnému príslušníkovi, susedovi, priateľovi, alebo trebárs obchodnému priateľovi, kedykoľvek nemôžete ísť na zápas Vy. Profil s osobnými údajmi držiteľa konkrétneho permanentkového miesta spravujeme iba z administratívnych a bezpečnostných dôvodov, napr. aby sme vedeli obratom vystaviť permanentku v prípade jej straty, poškodenia alebo odcudzenia.