Arena Tour

ARENA TOUR JE AKTIVITA, KTORÚ PRE SVOJICH FANÚŠIKOV PRIPRAVUJE HC SLOVAN BRATISLAVA A POZOSTÁVA Z PRIBLIŽNE HODINOVEJ PREHLIADKY VYBRANÝCH PRIESTOROV ZIMNÉHO ŠTADIÓNA ONDREJA NEPELU.

Prečo práve prehliadka štadióna?

Fanúšik Slovana považuje Zimný štadión Ondreja Nepelu za svoj druhý domov. Toto miesto mu prináša nezabudnuteľné zážitky z hry Slovana.

Ako každý fanúšik, aj fanúšik Slovana chce byť svojmu tímu čo najbližšie. Túži vidieť priestory, kde trávi jeho obľúbený tím najviac času a nahliadnuť do zákulisia života svojho mužstva.

Chce sa pozrieť aj na VIP priestory, kde vída legendy Slovana ako Jozef Golonka, Dárius Rusnák, Miroslav Šatan či Ľubomír Višňovský a ďalšie osobnosti nášho klubu.

Ako prehliadka prebieha a aké priestory Zimného štadióna Ondreja Nepelu sa navštívia?

Prehliadka štadióna bude začínať na VIP recepcii, pokračovať bude na treťom poschodí vo VIP priestoroch arény. Účastníci prehliadky uvidia celé tretie poschodie, teda najmä priestori Sky Lounge a hlavnej VIP. Nasleduje  tzv. Ice ring okruh, kde sa fanúšikom ukážu priestory striedačiek, boxu časomiery a trestných lavíc, kde sú rozhodcovia a štatistici, ktorí zabezpečujú obsluhu scoreboardu na multimediálnej kocke.

Jednoznačne najlákavejšou časťou prehliadky je už tradične nepochybne prehliadka priestorov kabíny „A“ mužstva. Návšteva kabíny bude v čase, keď už hráči nebudú v kabíne prítomní, ale zároveň bude kabína pripravená na zápas, aby si fanúškovia mohli utvoriť predstavu, ako to tam pred príchodom hráčov na zápas vyzerá.

Prehliadka bude končiť v press centre ZŠ Ondreja Nepelu.

Čo počas prehliadky uvidíte:

  • VIP priestory arény (okrem prezidentskej VIP)
  • Stena slávy / Wall of Fame najväčších legiend klubu
  • Ice rink (box časomiery, striedačky, trestné lavice.)
  • Priestory kabíny A mužstva
  • Mix zóna
  • Press centrum

Najbližšie termíny Arena Tour pre Vás pripravujeme v priebehu mesiacov január a február 2024. K dispozícii bude niekoľko časových slotov po 20 miest.