Aj v sezóne 2022/2023 je možné zakúpiť si limitovaný počet vstupeniek na jednotlivé zápasy základnej časti a play off Tipos Extraligy do prémiových sektorov VIP Club a SkyLounge.

V cene vstupeniek je zahrnuté občerstvenie (pokiaľ nebude výslovne zakázané aktuálnym opatrením Regionálneho úradu verejného zdravotníctva SR) v rozsahu nápoje (káva, čaj, nealko, pivo), studený bufet, hlavné teplé jedlo, zákusok. Oficiálnym dodávateľom gastro servisu v tejto sezóne je DoubleTree by Hilton Hotel.

Priestory VIP Club a SkyLounge sú ako stvorené napr. na pozvanie obchodných partnerov, u ktorých potrebujete zanechať výborný dojem. Nemusí to však byť len obchodný partner, ktorému chcete v dobrom zmysle slova imponovať. Zo sledovania zápasu z prémiových sedadiel Zimného štadióna Ondreja Nepelu budú nadšení úplne všetci. 

Ak si chcete užiť komfort a príjemné prostredie, aké na Slovensku pri hokejových zápasoch ponúka len naša aréna na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, neváhajte s rezerváciou miest už teraz. Predpísaný zápasový dress code vo VIP priestoroch je smart casual.

Ceny vstupeniek (základná časť TIPOS Extraligy):

  • Jednorazová (zápasová) vstupenka HC SLOVAN skybox: € 160,- až € 200* (vrátane DPH a gastronomického servisu)
  • Jednorazová (zápasová) vstupenka HC SLOVAN VIP Club: € 130,- (playoff € 179,- (vrátane DPH a gastronomického servisu)
  • Jednorazová (zápasová) vstupenka HC SLOVAN SkyLounge: € 119,- (vrátane DPH a cateringu v rozsahu studený bufet)

* Pozn.: cena 1 sedadla v závislosti od kategórie, resp. umiestnenia skyboxu v rámci hľadiska arény

Rezervácie vstupeniek do sektorov VIP Club/SkyLounge: 

Martina Gojdič, obchodná riaditeľka HC SLOVAN Bratislava 
tel.: +421 905 255 200
email: obchod@hcslovan.sk