Namiesto starej mobilnej aplikácie HC SLOVAN je tu nový mobilný web hcslovan.sk so všetkými dôležitými informáciami online.

Milí fanúšikovia!

Po ukončení vývoja novej webovej stránky klubu v polovici novembra 2021 sme prijali rozhodnutie zároveň ďalej nerozvíjať mobilnú aplikáciu. Preto od začiatku roku 2022 už v mobilnej aplikácii nenájdete aktuálne informácie o zápasoch, hráčoch, štatistikách ap. Táto aplikácia bude tiež postupne stiahnutá z obchodov AppStore a Google play.

Všetky aktuálne informácie o pôsobení všetkých mužstiev Slovana od A tímu, cez rezervu Modré krídla Slovan až po jednotlivé mládežnícke kategórie nájdete na novom mobilnom webe. Umožňuje nám to prepojenie s oficiálnym zväzovým hokejovým portálom hockeyslovakia.sk a jeho databázami prostredníctvom tzv. "feedov". Momentálne by sme v aplikácii nevedeli priniesť žiadne iné zaujímavé informácie a dokumenty - textové alebo obrazové - ktoré by ste zároveň nenašli na tomto mobilnom webe. 

Ak nám v blízkej alebo vzdialenejšej budúcnosti vývoj nových technológií prinesie zaujímavý obsah, ktorý by mohol byť súčasťou novej mobilnej aplikácie, nevylučujeme, že s nejakou novou appkou opäť prídeme k našim fanúšikom.