Najčastejšie kladené otázky k predaju vstupeniek na playoff

Prinášame Vám odpovede na najčastejšie kladené otázky klientskemu servisu, ako aj prostredníctvom sociálnych účtov klubu na spôsob predaja vstupeniek na domáce štvrťfinálové zápasy playoff proti HC Košice.

Platia permanentky na playoff?

Áno. Všetky permanentky v sektoroch A, B, C a I platia na všetky domáce zápasy playoff. Budú automaticky predĺžené až do posledného domáceho zápasu playoff. Zo strany držiteľa permanentky nie je potrebný žiadny úkon.

Prečo a ako sú permanentkári zvýhodnení?

Väčšina držiteľov permanentiek sú naši najvernejší fanúšikovia. Mnohí si kupujú svoje miesta dlho pred začiatkom sezóny už viac ako desať rokov. V zmysle hesla "Fans First", ktoré uplatňujú viaceré športové kluby na celom svete, je úplne prirodzené, že ak sa blíži dôležitý zápas alebo vyvrcholenie sezóny, kde je predpoklad zvýšeného záujmu o vstupenky, dostanú rôzne výhody alebo prednosť. V tomto prípade majú možnosť k svojej permanentke, ktorá samozrejme platí aj na playoff, dokúpiť si +2 vstupenky na každý domáci zápas medzi prvými, pričom im garantujeme nákup vstupeniek. Vstupenky majú za zvýhodnenú cenu 15, resp. 20 eur, v porovnaní s ďalšími fázami predaja je to o 4 až 9 eur menej na jednu vstupenku.

Kde nájdem kód, ktorým môžem aktivovať prednostný nákup vstupeniek ako permanentkár?

Týmto kódom je 8 znakov skladajúcich sa z číslic a písmen na Vašej permanentke. Nachádza sa a) na plastovej karte vpravo dole pod QR kódom, b) na Vašej elektronickej permanentke v Apple Wallet dole pod QR kódom, alebo c) ak máte stále v maili pdf permanentkový voucher, ktorý Vam bol mailom doručený po kúpe permanentky, tak je to posledných 8 znakov zvýraznených hrubým písmom za "Vstupenky číslo".

Koľko vstupeniek som musel zakúpiť počas základnej časti, aby som mal nárok na predkupné právo na vstupenky?

Pre toto playoff sme sa rozhodli nediferencovať počet vstupeniek zakúpených na zápasy základnej časti. Bol by to časovo aj technologicky komplikovanejší proces, na ktorý v tejto chvíli nemáme dostatok času. Promokód na nákup 1 až 4 vstupeniek na každý domáci zápas teda dostane každá mailová adresa, ktorú fanúšik uviedol pri online nákupe na ktorýkoľvek domáci zápas základnej časti. Výnimkou sú prirodzene zápasy 12.1. a 23.2. proti HC Košice, kde sme prijali také interné opatrenia, aby sme eliminovali fanúšikov hostí v inom sektore ako sektore designovanom pre fanklub hostí. Do budúcnosti, napr. pri predaji permanentiek na novú sezónu, to však kritérium, o ktorom budeme uvažovať. V istej obmene ho používajú niektoré známe športové kluby, v našom regióne napr. futbalová Sparta Praha.

Ako sa dostanem k predkupnému právu, ak som kupoval vstupenky na základnú časť?

Vo štvrtok 14. marca podvečer približne medzi 16:00 a 22:00 h príde na mailovú adresu, ktorú ste uvádzali pre online nákupe vstupenky počas základnej časti, newsletter HC SLOVAN, resp. mail Ticketportal (podľa toho, kde ste v sezóne kupovali vstupenky) s unikátnym promokódom. Ten Vám umožní aktivovať prednostný online nákup na max. 4 vstupenky na každý domáci zápas. Nákup bude sprístupnený v piatok 15. marca od 9:00 h na klubovom portále vstupenky.hcslovan.sk, resp. na webstránke Ticketportal. Toto predkupné právo vyprší v pondelok 18.marca o polnoci, po tomto termíne bude priebehať už len voľný predaj.

Je garancia, že ako "lístkar" zo základnej časti kúpim vstupenky na playoff?

Žiaľ, nie. Fanúšikov, ktorí si kupovali vstupenky na zápasy základnej časti, je viac ako je kapacita arény Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Takúto garanciu vieme poskytnúť iba držiteľom permanentiek počas ich predkupného práva v prvej fáze. V druhej fáze v prípade veľkého záujmu môže rozhodovať aj rýchlosť nákupu tak, ako je to úplne bežné u väčšiny iných športových a kultúrnych podujatí, o ktoré je zvýšený záujem.

Čo ak som kupoval vstupenky vždy iba v pokladni?

V takom prípade žiaľ na Vás pochopiteľne nemáme žiadny kontakt a nevieme Vám poslať kód na predkupné právo. Zostáva pre Vás iba možnosť nákupu v tretej fáze - voľný predaj, ktorý bude prebiehať od utorka 19. marca. Pri tejto príležitosti zopakujeme, že ak na to naozaj nemáte dobrý dôvod, aby ste kupovali vstupenky v hotovosti v pokladni, odporúčame oveľa rýchlejší, pohodlnejší a jednoduchší nákup online. Takýto spôsobom v súčasnosti už klub predáva vyše 95 percent všetkých vstupeniek počas sezóny.

Môžem si kúpiť lístky aj na štadióne?

Pokladne na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu nepatria Slovanu. V nájme od hlavného mesta ich má spoločnosť Ticketportal s.r.o. Je to de facto regulárne predajné miesto Ticketportalu, nie pokladňa vstupeniek HC SLOVAN. Pokladne budú predávať vstupenky až v tretej fáze predaja, t.j. od utorka 19. marca, samozrejme v prípade, že v tejto fáze ešte budú vstupenky k dispozícii.

Je možné si kúpiť lístky aj v iných predajných miestach, napríklad v pobočke Ticketportal v Skalici?

Predpokladáme, že áno. Ticketportal je jedným z oficiálnych predajcov zápasových vstupeniek HC SLOVAN v sezóne 2023/24. Ak však patríte do predaja prvej alebo druhej fázy, t.j. predkupné právo permanentárov, resp. "lístkarov" zo základnej časti, vrele odporúčame nákup vstupeniek použitím zaslaných promokódov online, či už cez klubovú podstránku vstupenky.hcslovan.sk alebo stránku Ticketportal. Ak nie ste medzi fanúšikmi s predkupným právom, voľný predaj - aj cez predajné miesta Ticketportal - začne až od utorka 19. marca.

Je potrebné riešiť deti do 6 rokov?

Nie. Na všetky domáce zápasy HC SLOVAN playoff majú deti do 6 rokov, presnejšie narodené neskôr ako 1.8. 2017, voľný vstup v sprievode dospelej osoby. Ale pozor, nemajú nárok na vlastné sedadlo, takže pri predpokladanej vysokej návšteve až vypredanosti zápasov je potrebné na toto myslieť.

Ako sa dá dostať k vstupenkám do sektoru hostí?

Pre fanúšikov Slovana budú na oboch zápasoch v Steel Arene v Košiciach vyhradené miesta v sektore B37. Vstupenky je možné zakúpiť až priamo v pokladni zimného štadióna. Stačí, keď kupujúci povie, že si želá vstupenky do tohto sektora a predajú mu tam presne určené miesta. Vzhľadom na dátumy zápasov v Košiciach v pondelok a utorok, fanklub HC SLOVAN neorganizuje žiadny spoločný výjazd. V Košiciach sa očakáva príchod cca 40 individuálne cestujúcich fanúšikov Slovana.

Pre fanúšikov Košíc bude na zápasoch v Bratislave k dispozícii sektor pre hostí B11 vpravo. Ten nie je zámerne uvoľnený do bežného predaja, aby si doň nemohli kupovať vstupenky domáci fanúšikovia. Distribúcia vstupeniek do sektoru hostí bude dohodnutá so zástupcom fanklubu, príp. bezpečnostným manažérom.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar