Majstrovské prstene už majú svojich majiteľov

Hoci od momentu, keď kapitán Michal Sersen zdvihol nad hlavu majstrovský Pohár Vladimíra Dzurillu ubehlo presne deväť mesiacov, HC SLOVAN Bratislava úspešnú sezónu 2021/22 oficiálne ukončil až včera slávnostným odovzdávaním majstrovských prsteňov hráčom a členom realizačného tímu.

Symbolický ceremoniál bol súčasťou novoročného stretnutia HC SLOVAN Bratislava, na ktoré akcionári klubu pozvali všetkých hráčov a členov realizačného tímu A mužstva, Modrých krídiel Slovan, ako aj zamestnancov tzv. back office klubu. Stretnutie sa konalo v DoubleTree by Hilton Hotel a moderoval ho Slavomír Jurko.

Na stretnutie boli pozvaní aj všetci hráči a členovia realizačného tímu z vlaňajšej sezóny, ktorých hokejový chlebík už medzičasom zavial do iných klubov. Z nich si prišli osobne prevziať majstrovský prsteň Rastislav Gašpar, Jakub Sukeľ, Martin Belluš, ako aj Andrew Yogan. Bol s nimi aj dlhoročný fyzioterapeut Slovana Michal Nemček a najúspešnejší generálny manažér Maroš Krajči. Všetkým ostatným, ktorí nemohli byť osobne prítomní - teda brankárom Clintovi Windsorovi, ktorý minulý týždeň oficiálne ukončil aktívnu činnosť, Anthonymu Petersovi, Alexovi Bretonovi, Jurajovi Valachovi, Samuelovi Chalupovi, Joonovi Jääskeläinenovi, Williamovi Rapuzzimu, ako aj fínskym asistentom trénera Tonymu Virtovi a Pekkovi Kangasalustovi - budú prstene zaslané kuriérom.

Majstrovské prstene HC SLOVAN Bratislava 2021/22 vyrobila česká klenotnícka spoločnosť ALO Diamonds, ktorá sa od roku 1995 zaoberá tvorbou diamantových a drahokamových šperkov. Prsteň je vyrobený z 18-karátového bieleho zlata, má hmotnosť 22,2 gramov a je ozdobený prírodnými kameňmi safír a email. Každý prsteň je personalizovaný priezviskom hráča a číslom dresu, ktoré nosil v majstrovskej sezóne.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar