Kaufland Winter Games 2023 v Bratislave

Hokejové podujatie Kaufland Winter Games 2023 sa uskutoční od 13. do 15. januára na bratislavskom Tehelnom poli. Na programe sú tri zápasy slovenskej a českej najvyššej súťaže.

Špičkový slovenský a český hokej sa bude hrať na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave na ľadovej ploche pod holým nebom od 13. do 15. januára 2023. Ligové zápasy odohrajú proti sebe kluby HC Slovan Bratislava a HC Košice, odvekí rivali HK Dukla Trenčín a HKM Zvolen a sily si zmerajú aj tímy z Českej republiky HC Oceláři Třinec.

„Zápasy pod holým nebom sú nezvyčajné, majú špecifickú atmosféru a veríme, že pritiahnu množstvo divákov. Okrem perfektného hokeja v podaní slovenských a českých extraligistov sa môžu tešiť aj na bohatý sprievodný program, koncerty a súťaže o hodnotné ceny,“ hovorí organizátor podujatia, dlhoročný hráč HC Slovan Bratislava Marián Bezák.

Majiteľ HC Slovan Bratislava Rudolf Hrubý sa ako hostiteľ podujatia už teší na fanúšikov a verí, že na Tehelnom poli pomôžu vytvoriť fantastickú atmosféru.

„Takúto akciu sme našim priaznivcom a fanúšikom dlžní ešte z čias osláv 100-ročnice HC Slovan, ktoré prebehli v obmedzenom režime kvôli pandémii. KAUFLAND WINTER GAMES však nebudú len oslavou nášho klubu, ale oslavou hokeja ako takého. Výnimočnosť podujatia podčiarkuje aj fakt, že sa hokej bude hrať na pôde Národného futbalového štadióna.“

Vstupenky na podujatie budú v predaji v sieti Ticketportal a pre každého fanúšika ľadového hokeja môže ísť aj o skvelý tip na vianočný darček. Počas prvého týždňa od spustenia predaja sa budú vstupenky predávať v cene od 15 do 40 eur podľa kategórie, pričom neskôr bude ich cena rásť. Informácie o podujatí sú dostupné na stránke www.wintergames.sk.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar