Modré krídla v pohári doma proti žilinským vlkom

Pre obe mužstvá je to prvý zápas v skupinovej fáze Joj Šport Slovenského pohára.

Modré Krídla Slovan skončili v minulej sezóne Tipos SHL vo štvrťfinále play-off, keď podľahli neskoršiemu víťazovi HC 19 Humenné 2:4 na zápasy. V príprave odohrala rezerva belasých zatiaľ jedno stretnutie, v ktorom nestačila na popredný tím druhej českej najvyššej súťaže HC Dukla Jihlava a podľahla jej 2:3 na ľade v Pelhřimove.

Žilinčania vlani nešťastne nezvládli finále play-off prvej hokejovej ligy, Humennému podľahli 3:4 na zápasy a postup do extraligy sa tak nekonal ani na tretí pokus. Žilina v pauze medzi sezónami čiastočne obmenila káder, priviedla nového trénera a v novej sezóne sa ide znova pokúšať o postup do extraligy. Aj Vlci Žilina doteraz v príprae odohrali jeden zápas, pred dvoma dňami Vlci porazili extraligový MHk 32 Liptovský Mikuláš 4:2. 

Zápas sa hrá vo štvrtok 17. augusta o 17:00 h v hlavnej aréne Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Vstup na všetky zápasy Modrých krídiel Slovan, vrátane pohárových, je voľný. K dispozícii budú sektory A9, A10 a A11,podobne ako na ligových zápasoch.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar