Modré krídla Slovan vs. VLCI Žilina

Modré krídla Slovan
2 3
VLCI Žilina
Nedeľa 15.01.2023, 14:00 31. kolo Arena Ondreja Nepelu

Doma s lídrom tabuľky

V poslednom zápase dokázali Modré krídla naplno bodovať, keď zdolali trápiace sa Brezno 2:1. V zápase sa gólovo presadil útočník Polák a obranca Žabka. 

Žilina sa svojim posledným víťazstvom dostala na čelo tabuľky, keď predbehla doterajšieho lídra Humenné. Na domácom ľade zdolali Trnavu presvedčivo 5:2, aj keď prehrávali v piatej minúte už 0:2.

Bodovým lídrom Žiliny je Bruno Mráz (10+24), ktorý si skúsil pôsobenie aj v tíme HC SLOVAN Bratislava. Druhým najproduktívenším je ĺavé krídla prvého útoku Patrik Koyš (33 bodov). Najlepším strelcom vlkov zo Žiliny je 16- gólový Róbert Varga. V bráne dostáva priestor Tomáš Tomek (21 zápasov - 91,35%), alebo Patrik Romančík (10 zápasov - 93,02%).

V Modrých krídlach sa v tabuľke produktivity dostali na prvé miesto traja hráči. Dušan Klučiar, Ján Petriska a Miroslav Preisinger majú rovnako 21 bodov. Najlepším strelcom je Dušan Klučiar (13g), najlepším asistentom je Miroslav Preisinger (16a). V bráne po odchode Richarda Noskoviča nan hosťovanie do Žiaru nad Hronom by mal nastúpiť jeden z dvojice Baroš/Beke.

Zápas začína netradične už o 14:00. Vstupenky nájdete v sieti Ticketportal SK. 

 

 

Fotogaléria