Zostava s malými zmenami

HC SLOVAN Bratislava nastúpi dnes o 19:00 na druhý zápas v domácom prostredi. Našim supermom bude ďalší celok z Západnej konferencie Viťaz Podolsk.


Trénerské trio Petri Matikainen – Vladimír Országh – Pavol Rybár spravilo v zostave, ktorá bude bojovať v dôležitom súboji o postup do play-off len mierne zmeny. Do otváracieho útoku sa k Milanovi Bartovičovi a Tomášovi Surovému presunie na miesto centra Matt Murley, ktorý naposledy bojoval vo štvrtom útoku. Do checking line k Petrovi Ölveckému a Andrejovi Šťastnému sa postaví Mário Bližňák, ten posledné stretnutie sledoval len z tribúny. Pokope zostala formácia Štefan Ružička, Václav Nedorost, Ladislav Nagy, rovnako aj trio Michal Vondrka, Rok Tičar, Žiga Jeglič. V zostave už chýba útočník Tomáš Rachůnek, s ktorým sa vedenie klubu dohodlo na ukončení kontraktu a tiež chorý Tomáš Netík.  Bez zmien sú aj obranné formácie. Martin Štajnoch bude hrať s Jonathanom Sigaletom, Ivan Baranka s Jánom Brejčákom, v tretej obrane nastúpi Michal Sersen s Vladimír Mihalikom. V bráne bude stáť opäť Johan Backlund, dvojkou je Jaroslav Janus.Predpokladaná zostava: Backlund (Janus) – Sigalet, Štajnoch, Bartovič, Murley, Surový – Baranka, Brejčák, Ružička, Nedorost, Nagy – Mihalik, Sersen, Vondrka, Tičar, Jeglič – Luža, Ölvecký, Bližňák, Šťastný.Dnešné sprievodné aktivity počas zápasu:
Fotolab zóna: dnešný hosť Angels Cheerleaders, prvá prestávka - za sektorom A6
Strieľaj s Pohodou: prestávková súťaž, počas prvej prestávky
Fotolab Bungee Run: prestávková súťaž, počas druhej prestávky
Olympic Casino: vyhraj voucher v hodnote € 30, druhá prestávka
Centrálna Klubovňa: v prípade víťazstva Slovana jedno malé pivo pre všetkých majiteľov vstupeniek na dnešný zápas večer po zápase zadarmo.Príďte si pozrieť dôležitý duel o postup do playoff v SLOVNAFT Arene. Vstupenky si môžete stále zakúpiť v sieti Ticketportal.                 

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar