Veľké nedeľné hokejové popoludnie na Slovane

Tak to už ešte nebolo! Aspoň nie už dosť dlho. V nedeľu popoludní máte možnosť vidieť dva zápasy Slovana za sebou na jednu vstupenku alebo permanentku.

Pamätáte si ešte večerné dvojzápasy na starom zimáku na Tehelnom poli? Najprv hral Slovan svoj domáci zápas vo federálnej československej prvej lige, potom ho večer o 20:30 h vystriedala vtedajšia BEZ-ka, ktorá účinkovala v 1. SNHL. Písali sa sedemdesiate roky minulého storočia...

V nedeľu zažijeme spoločne v aréne Ondreja Nepelu niečo podobné, ale v oveľa vhodnejších časoch a s tým rozdielom, že v oboch zápasoch nastúpi Slovan. 

Najprv o 14:00 h privíta belasá rezerva Modré krídla Slovan mužstvo HK Gladiators Trnava v zápase Tipos SHL. Po nich bude nasledovať zápas 11. kola Tipos extraligy HC SLOVAN Bratislava - HC Nové Zámky.

Vstupenky (ako aj permanentky) na extraligový zápas zároveň platia aj na skorší zápas Modrých krídiel. Zároveň sú v predaji aj zápasové vstupenky iba na zápas Tipos SHL v jednotnej cene 5 eur.

Na oba zápasy pozývame spoločne s oficiálnym fanklubom Verní Slovanu aj nových záujemcov o pôsobenie vo fanklube a v "kotli" na B6. Voľné vstupenky, vďaka ktorým môžete zažiť autentickú atmosféru "kotla" a bližšie spoznať jeho pravidlá, zvyky a zákonitosti, získate, ak napíšete na mail: fanklubvs@gmail.com.

Využite jedinečnú príležitosť stráviť nedeľné popoludnie hokejom, bude sa opakovať iba párkrát v tejto sezóne. Navyše, obom našim mužstvám sa výsledkovo darí a Vašu podporu si určite zaslúžia.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar