V dražbe vianočných dresov bodovali dresy Sersena, Sukeľa a Chipchuru

Záujemcovia o autentické hrané vianočné dresy ich mohli dražiť od utorka 15. januára. Aukcia vrcholila včera večer pred 21:00 h.

Zverenci trénera Vlada Országha nastúpili v limitovanej edícii dresov v predštedrovečernom zápase 23. decembra 2018 proti ruskému Metallurgu Magnitogorsk, ktorému podľahli 1:4. 

Na dražbu exkluzívnych vianočných dresov, ktorá prebiehala súbežne na weboch hcslovan.sk a hokejportal.net, prišlo spolu 689 ponúk. Najdrahším dresom tejto edície sa stal červený dres s čislom 8 a menom Sersen v sume 800 Eur. Dres nášho kapitána prekonal včera vo večerných hodinách ďalšie obľúbené dresy, ktoré bojovali do posledných minút dražby o najvyššiu cenu. 

Napokon sa na druhom mieste umiestnil dres s číslom 19 Matúša Sukeľa, ktorého suma sa zastavila na čísle 560 eur, čím o 10 eur prekonal dlho vedúci dres 24 Kylea Chipchuru. Do prvej päťky sa ešte dostali dresy Žigu Jegliča (500 eur) a Jeffa Taffeho (460 eur).  

Celkový výťažok viac ako 9 000 eur venuje HC SLOVAN Bratislava dvom neziskovkám, ktoré sa dlhodobo zaoberajú zlepšovaním podmienok v nemocnici na Kramároch pre detských pacientov, Deťom s rakovinou n.o. a OZ Slniečko na cestách. 

Úspešní dražitelia, ktorí vydražili dresy zo zápasu s Magnitkou, budú v najbližších dňoch kontaktovaní klubom a po úhrade faktúry v cene vydraženého dresu si ich budú môcť vyzdvihnúť v administratívnych priestoroch klubu na 4. poschodí Zimného štadióna Ondreja Nepelu. 

HC SLOVAN Bratislava ďakuje všetkým dražiteľom za ich záujem o v poradí piatu edíciu vianočných dresov v novodobej histórii klubu.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar