Sersen: \"Kabína sa zomkla aj tým, že je nás menej\"

Po Soči uchmatol Slovan body aj ďalšiemu adeptovi na posledné miesto vo vyraďovačke zo Západnej konferencie. Napriek tomu, že Riga postavila do zápasu o štyroch korčuliarov viac, tabuľkový rozdiel nebolo vidieť.

Vladimír Országh, tréner Slovana: "Sme radi, že sme nadviazali na predchádzajúci triumf zo súboja proti Soči a získali ďalšie dva body. Chalani celý zápas oddreli a za tento výkon si zaslúžili dva body. Chlapci sa zomkli a bojovali jeden za druhého."

Michal Sersen, kapitán Slovana:
"Super, paráda, som rád, že sme vyhrali a že aj ľudia na konci to ocenili. Takto to musí byť zápas čo zápas, takýto výkon potrebujeme. Kabína sa zomkla možno aj tým, že je nás menej, vieme, že máme dostatok času na ľade, nepredlžujeme si striedania, sme stále v tempe."

Marek Sloboda, strelec prvého gólu Slovana:
"Dostal som sa do dobrej situácie, tak som to využil. Naznačil som brankárovi kľučku do bekhendu a potom som videl, že sa mu otvorila medzierka na lapačkou. Sme radi, že máme aspoň takúto víťaznú minisériu."

Jakub Štěpánek, brankár Slovana:
"Hrali sme dobre a bojovali. Chlapci dosť pukov zblokovali a nerobili sme si problémy u nás v obrannom pásme. Napokon sme získali dva body. Bolo to poriadne bojovné z oboch strán. Tešíme sa, že sme zvíťazili."

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar