Séria pokračuje šiestym zápasom

Čaká nás náročný zápas

Hráči Slovana museli na piate štvrťfinále rýchlo zabudnúť, veď séria medzi nami a Trenčínom sa opäť sťahuje do Trenčína a to len jeden deň po piatom zápase.

V Trenčíne nás nečaká nič ľahké. Domáca Dukla bude hnaná vypredaným zimným štadiónom, hráči vojakov začínajú naberať sebavedomie a dá sa očakávať neľútostný boj o každý centimeter ľadu. Naši hráči sú na to pripravení a po rozboroch vedia, kde spravili chyby a ako sa im vyvarovať. Základou je koncentrácia plných 60 minút. V tomto je play-off veľmi neľútostné- ak hráči čo i len na sekundu podcenia situáciu, môže  ich to v konečnom dôsledku veľmi mrzieť.

Na hráčoch Slovana je cítiť odhodlanie viac nepredlžovať sériu. Nad Trenčínom máme stále navrch, vedieme o jeden zápas a tlak domáceho prostredia sa presúva na hráčov Dukly.

Piate štvrťfinále prinieslo zopár tvrdších súbojov po ktorých musel odstúpiť z hry Jožko Kováčik. V jeho prípade však nejde o nič vážne, má narazené koleno a dnes sa rozhodne o jeho štarte v Trenčíne. Chýbať nám stále bude Martin Štajnoch, ktorý je po operácii lícnej kosti.

V záverečnej tretine piateho štvrťfinále sa snažil Zdeno Cíger o zvrat zápasu rôznymi zmenami v zostave. Do hry nenastúpili Bulík, Buc, Skokan a väčšinu tretej tretiny presedel na lavičke aj strelec nášho jediného gólu Marek Uram. Aké zmeny v zostave a či vôbec nejaké spraví Zdeno Cíger pred šiestym zápasom ešte nevedno. Pevne však veríme, že prinesú Slovanu postup do semifinále.

Zápas začína o 18.00. Dvoch semifinalistov už poznáme- Košice a Poprad sa môžu pripravovať na ďalšie tvrdé súboje. Dnes môžeme spoznať kompletnú semifinálovú štvoricu- Zvolen podobne ako aj my vedie na zápasy 3:2. 

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar