Pred začiatkom ligy sa Slovan predstaví svojim fanúšikom

V utorok 10. septembra popoludní sa kompletný tím hokejistov HC SLOVAN Bratislava predstaví svojim fanúšikom na tradičnom predsezónnom podujatí v nákupnom a spoločenskom centre CENTRAL.

V jedinom možnom voľnom termíne - pred odchodom na otvárací zápas Tipsport Ligy v Košiciach - pripravil HC SLOVAN Bratislava spolu s obľúbeným nákupným centrom Central na Trnavskom Mýte pre všetkých fanúšikov Slovana oficiálne predstavenie celého tímu pred štartom novej sezóny 2019/20. Súčasťou celej akcie pre priaznivcov “belasých” bude autogramiáda všetkých hráčov A mužstva, vystúpenia HC SLOVAN Cheerleaders, fototermín s maskotom Harvym a rôzne súťaže spojené s hokejom.

Podujatie "I ¦ SLOVAN" odštartuje v utorok 10. septembra už od 16:00 h viacerými zábavnými súťažami pod taktovkou moderátora Dennisa Bartalského, ktorý moderoval aj viaceré zápasy nedávneho svetového šampionátu v ľadovom hokeji v Bratislave. Súťažiť sa bude o klubové suveníry a voľné vstupenky na otváracie domáce zápasy Slovana v Tipsport Lige.
V sprievodnom programe nebude chýbať maskot Harvy, HC SLOVAN Cheerleaders, ako aj oficiálne predstavenie a krst novej sady dresov, v ktorých odohrá Slovan svoju prvú tipsportligovú sezónu po siedmich rokoch.  

Najdôležitejšia časť celého podujatia príde okolo 17:00 h, kedy do Centralu zavíta kompletný tím HC SLOVAN Bratislava so všetkými hráčmi na súpiske A mužstva, pripravenými zasiahnuť do novej sezóny v najvyššej domácej súťaži, vrátane trénerov Romana Stantiena, Rudolfa Jendeka a Petra Skrabelja, a hráčov ako Barry Brust, Michal Sersen, Andrej Meszároš, Martin Štajnoch, Roman Kukumberg, Radovan Puliš, Marek Viedenký, či Marek Sloboda. Po krátkom predstavení každého člena nášho mužstva, ktoré bude uvádzať moderátor Dennis Bartalský, bude od cca 17:15 h pripravená hodinová autogramiáda nášho tímu. Upozorňujeme, že vzhľadom na ďalšie povinnosti hráčov autogramiáda má vopred stanovenú dĺžku a bude trvať presne 60 minút.

Nenechajte si preto ujsť príležitosť, aká sa naskytne len raz za sezónu a príďte pozdraviť hráčov HC SLOVAN Bratislava pred ostrým štartom sezóny 2019/20. Pri troche šťastia si odnesiete podpisové karty každého hráča, zopár cenných fotografií alebo malé hokejové suveníry, či dokonca voľné vstupenky na úvodné domáce zápasy.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar