Predaj permanentiek pre všetkých záujemcov

HC SLOVAN Bratislava spustil od stredy 7. mája predaj permanentiek pre všetkých záujemcov.


Vzhľadom na stabilný dopyt po sezónnych vstupenkách z radov fanúšikov, ktorí neboli ich držiteľmi v sezóne 2013/2014 a veľký počet predĺžených permanentiek z predošlého ročníka sa HC SLOVAN Bratislava rozhodol sprístupniť voľný predaj permanentiek pre všetkých záujemcov už od stredy 7. mája 2014. Fanúšikovia, ktorí zatiaľ nevlastnili sezónnu vstupenku, si budú môcť vybrať zo všetkých miest v hľadisku SLOVNAFT Areny, ktoré v tejto chvíli nie sú blokované predkupným právom doterajších držiteľov permanentiek. Voucher "HC SLOVAN KHL Permanentka 2014/15" sa dá zakúpiť vo všetkých "kamenných" predajniach nášho ticketiingového partnera spolonosti Ticketportal - vyše 630 po celom Slovensku (z toho viac ako 100 v Bratislave a okolí), a tiež na vybraných pobočkách Slovenskej pošty. Pri predpokladanom počte 30 domácich zápasov v budúcej sezóne predstavuje zľava pri kúpe permanentky vo voľnom predpredaji oproti súčtu cien za jednotlivé zápasové vstupenky 8 až 12 %, nehovoriac o komforte počas celého ročníka a udržaní si svojho miesta aj pre ďalšie sezóny. Ceny permanentiek:
Kategória Sektor Cena
Budget A6, A7, A8, B5, B6, B7 480
Club A1, A2, A12, B1, B12 500
Premium A3, A4, A5, A9, A10, A11, B2, B3, B4, B8,  B10, B11  530

Rezervácie pre tých držiteľov permanentiek, ktorí si ich zatiaľ neobnovili, platia aj napriek spusteniu voľného predaja pre všetkých záujemcov do 20. 5. 2014. Po tomto termíne budú do voľného predaja uvoľnené aj posledné miesta, o ktoré ich doterajší držitelia neprejavili záujem.V cene permanentky sú zahrnuté: - všetky domáce zápasy HC SLOVAN v základnej časti KHL 2014/15 (cca 27- 30 zápasov),
- všetky domáce prípravné zápasy (pozn.: hrané v Bratislave) v predsezónnom období,
- predkupné právo na svoje miesto na play off KHL o Gagarinov pohár v prípade  postupu HC  SLOVAN,
- samostatný vyhradený vstup do SLOVNAFT Areny,
- akciové ponuky a zľavy na produkty a služby od vybraných partnerov klubu, ako napr. OC CENTRAL, FanShop Slovan, FOTOLAB, Olympic Casino a iné. Odpovede na tie najčastejšie kladené otázky pri kúpe permanentky Vám prinášame TU. 

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar