V predaji vstupenky na otvárací zápas proti Medveščaku

V piatok 15. augusta dopoludnia začína predpredaj zápasových vstupeniek na úvodný domáci zápas KHL proti Medveščaku Záhreb.


Vstupenky sa budú predávať obvyklým spôsobom na predajných miestach siete Ticketportal (vyše 660 po celom Slovensku, z toho 130 v Bratislavskom kraji) a tiež cez internet na www.ticketportal.sk alebo www.hcslovan.sk.
Ceny vstupeniek:

Typ vstupenkyCena (€)Sektory
Fan Club12B6 státie
Budget (goal line domáci)16A6, A7, A8, B5, B6, B7
Club (goal line hostia)18A1, A2, A12, B1, B12
Premium (side line)20A3, A4, A5, A9, A10, A11, B2, B3, B4, B8, B9, B10, B11
Imobilní (na vozíčku)8I
Ceny zápasových vstupeniek sa oproti vlaňajšej sezóny nezmenili. Najdrahšie - je ich však iba niekoľko desiatok - sú na pozdĺžnych tribúnach, na ktorých sedí drvivá väčšina permanentkárov. Najlacnejšie vstupenky sú naopak v sektoroch za domácou bránkou Slovana v prvej a tretej tretine. Zopár vstupeniek je tiež k dispozícii do sektoru na státie medzi fan klub Verní Slovanu, kde sa od divákov očakáva aktívne povzbudzovanie počas celého zápasu. 
Je reálny predpoklad, že otvárací zápas bude veľmi rýchlo vypredaný, keďže o tento duel je tradične vysoký záujem aj medzi fanúšikmi hosťujúceho klubu zo Záhrebu. HC SLOVAN preto odporúča zabezpečiť si vstupenku čo najskôr a kúpu zbytočne neodkladať na čas tesne pred zápasom. 

Zľavy a zvýhodnenia:
Deti narodené 1.8.2008 a neskôr majú vstup na všetky domáce zápasy HC SLOVAN zdarma v sprievode dospelej osoby a bez nároku na vlastné sedadlo.Držitelia platných medzinárodných preukazov ISIC, ITIC a EURO < 26 majú nárok na zľavu 10 % z publikovanej ceny vstupenky.Pre držiteľov preukazov ZŤP a ZŤP-S na vozíčku je na každý zápas k dispozícii 6 zápasových vstupeniek do vyhradeného sektoru I za cenu € 8,- (platí pre osobu na vozíčku + 1 sprevádzajúcu osobu). Tieto vstupenky sa predávajú na centrálnom predajnom mieste Ticketportal, Radlinského 27, Bratislava, príp. v deň zápasu v pokladniach SLOVNAFT Areny, ul. Odbojárov 9.Počas sezóny bude v predpredaji vždy ponuka vstupeniek na najbližšiu sériu domácich zápasov, spravidla vždy cca 3 týždne pred prvým zápasom aktuálnej domácej série. V závislosti od počtu zvyšných vstupeniek môže byť ich cena pri kúpe v deň zápasu rozdielna.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar