Prebieha výmena voucherov za permanentky

Od utorka 1. júla 2014 začala na predajnom mieste Ticketportal (pokladňa SLOVNAFT Areny) prebiehať výmena voucherov za permanentky.


HC SLOVAN Bratislava oznamuje svojim priaznivcom, ktorí si zakúpili v sieti Ticketportal voucher „KHL – HC SLOVAN permanentka 2014/2015“, že za riadnu permanentku v podobe načítanej plastovej chipovej karty si ho môžu vymeniť už od utorka 1. júla vždy v pracovné dni od 09:00 do 18:00 h v troch pokladniach SLOVNAFT Areny (Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9). Výmena bude prebiehať priebežne až do 2. septembra 2014 vrátane, po tomto dátume už nebude možná.V novej sezóne budú na zápasy HC SLOVAN v Kontinentálnej hokejovej lige platiť oproti minulému ročníku nové plastové karty s novým a jedinečným dizajnom. Na sezónnej vstupenke odetej do klubových farieb vyniká logo HC SLOVAN Bratislava, ktoré je hlavným nositeľom značky nášho klubu. Permanentka pre sezónu KHL 2014/2015 pôsobí tak ako jej predchodcovia veľmi elegantne a pre mnohých priaznivcov sa zrejme stane zaujímavým suvenírom a peknou pamiatkou na ďalšiu sezónu Slovana v najlepšej lige v Európe.  Zároveň s chipovou plastovou kartou v obale sú pre našich fanúšikov pripravené aj viaceré výhodné ponuky od partnerov HC SLOVAN Bratislava:
- kupónová knižka s celkovo až 47 zľavami do obchodov NC Centrál;
          ·      20% zľava na celý sortiment obchodu Adidas
          ·      20% zľava na neakciový tovar značiek Replay, Armani Jeans, Diesel
          ·      20% zľava na všetky produkty Coffeeshop Company
          ·      20% zľava na jeden artikel v obchode Tom Tailor 
          ·      15% zľava na celý sortiment Marionnaud  
          ·      druhá letenka so 100% zľavou z rezervačného poplatku cez Student Agency
          ·      a iné;
- limitovaná zľava na Internet od UPC Broadband;
- zľavy na Cewe fotoknihu a fotoobrazy od Fotolabu;
- zľava 10% na vybraný sortiment značky Bauer;
- zľava 20% na vybraný sortiment značky Kappa.K výmene voucheru za kartu je oprávnená tá osoba, ktorej meno je uvedené na papierovom voucheri. Ak majiteľ voucheru bude z akýchkoľvek dôvodov počas dvoch mesiacov výmeny voucherov neprítomný, je potrebné, aby k prevzatiu permanentky poveril inú osobu notárom overeným splnomocnením.Samotná permanentka HC SLOVAN na KHL je prenosná a jej majiteľ ju v priebehu sezóny môže na domáce zápasy zapožičať ľubovoľnému počtu osôb.Všetkým majiteľom voucherov, ktorí pri ich kúpe poskytli spoločnosti Ticketportal svoju emailovú kontaktnú adresu, bude v najbližších dňoch zaslaná elektronickou poštou stručná informácia o výmene voucherov, príp. im príde rovnaká informácia aj prostredníctvom SMS správy.Samotný proces výmeny voucheru a načítanie plastovej karty trvá približne 60 sekúnd. Predpokladáme, že zámena bude prebiehať plynule počas celého dvojmesačného obdobia určeného na zámenu.V prípade, ak z akýchkoľvek dôvodov nestihnete výmenu do niektorého z domácich prípravných zápasov, voucher "KHL - HC SLOVAN permanentka 2014/2015" slúži ako vstupenka na prípravné zápasy v SLOVNAFT Arene.Ďalšie informácie ohľadom procesu výmeny poskytnú na e-mailovej adrese help@ticketportal.sk resp. na tel. č. 0905 700 909.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar