Nepreceňujme víťazstvá v príprave

VIDEO: Organizácia hry nám paradoxne nevychádzala

Slovan  skóroval v súboji s Viedňou Capitals 4 góly zo šiestich v presilovkách resp. tesne po ich skončení, keď sa súperov hráč ešte nestihol zaradiť medzi obrannú štvoricu.

Suverenita Slovana sa ukázala najmä na úvod druhej tretiny, keď síce súper vyhral buly, ale Hudecovi stačilo len sedem sekúnd na vsietenie druhého gólu. O ďalších 30 sekúnd bolo 3:0 a o víťazovi bolo rozhodnuté.

Aj trénera Štefana Mikeša tešila pomerne vysoká výhra a využívanie presiloviek i oslabení, v ktorom sa podarilo presadiť Jakubovi Cígerovi v 51. minúte a zvýšiť na 5:1. „Pravda je, že sme prvú tretinu nehrali dobre, mysleli sme si, že to pôjde akosi samo po tých výsledkoch, ktoré sme dosiahli v predchádzajúcich vystúpeniach European Trophy. Na druhej strane organizácia hry bola najhoršia zo všetkých doterajších súperení. Bolo tam mnoho zbytočných chýb, a tak mám z toho zmiešané pocity. Víťazstvo nás však teší a dúfam, že sme ľudí presvedčili, že sa oplatí prísť na prvý ligový zápas, ktorý bude 16. septembra s Popradom.“

Veru, horíme nedočkavosťou...

 

 


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar