Nagy strelil šiesty gól, no zdrvila ho šokujúca správa

Laco Nagy strelil v piatom zápase tejto sezóny šiesty gól a v tabuľke kanonierov KHL mu patrí tretia priečka za vedúcim sedemgólovým Kovalčukom a rovnako 6-gólovým Širokovom.

Nagy najskôr pred novinármi tesne po zápase rozobral zápas a až neskôr v šatni sa dozvedel šokujúcu informáciu o smrti svojho priateľa Mira Hlinku. Len neveriacky krútil hlavou, keď sa dozvedel, že majster sveta z roku 2002 Hlinka v nedeľu zomrel v Banskej Bystrici, pravdepodobne spáchal samovraždu. "Neverím, toto je šok. Úprimnú sústrasť celej jeho rodine. To je neuveriteľné, nemám slov. Bol to vynikajúci kamarát a super chalan," krútil hlavou Ladislav Nagy.
Na trenčianskeho rodáka Hlinku má útočník Slovana iba najlepšie spomienky. "Bol to super chalan, zabávač, perfektný človek do kolektívu. Vedel každého rozosmiať, všetci sme s ním dobre vychádzali," spomínal Nagy. Obaja kamaráti sa naposledy stretli v auguste počas prípravného zápasu Slovana s Banskou Bystricou v Brezne. "Pred tým súbojom sme sa rozprávali. Bol v Bystrici asistentom trénera. Mal som z debaty s ním pocit, že je všetko v poriadku. Naozaj neviem, čo na to povedať. Je to skutočne veľký šok," dodal Ladislav Nagy.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar