Juniori Slovana v tvrdej príprave na sezónu

Tvrdá príprava a náročné predsezónne zápasy sa netýkajú len A mužstva, ale aj našej mládeže.

Juniori HC SLOVAN Bratislava odštartovali svoju prípravu 22. júla tzv. suchými tréningami v telocvični. O týždeň neskôr sa pod vedením hlavného trénera Miroslava Mosnára a asistenta Jozefa Pethöho presunuli na tréningové plochy Zimného štadióna Ondreja Nepelu.

Do začiatku súťažného ročníka 2019/2020 zostáva ešte mesiac. Prvé prípravné stretnutie odohrajú naši mladíci doma vo štvrtok 8. augusta 2019 o 16:00 h v tréningovej hale B proti juniorom Dukly Trenčín. Fanúšikovia si môžu prísť pozrieť nádeje belasého hokeja, kedže na zápas s Trenčínom vstup do Haly B zdarma.

"Chlapci cez leto tvrdo trénovali a už sa nevedia dočkať prvého, aj keď len prípravného, zápasu v tejto sezóne. Po letnej príprave, ktorá je zameraná najmä na kondíciu, si konečne budú mocť naplno užiť hokej. Hokejisti z Trenčína nás určite kvalitne preveria na turnaj do Ostravy, kde cestujeme už ďalší týždeň. V chalanoch vidím odhodlanie, tak verím, že ho prenesú aj v dnešnom zápase na ľad,"
uviedol hlavný tréner juniorky HC SLOVAN Bratislava Miroslav Mosnár.

Ďalšie prípravné stretnutia našich juniorov čakajú od 15. augusta na spomínanom turnaji Ostrava Hockey Cup 2019. V základnej skupine turnaja preveria naše sily HC Vítkovice a výber poľskej reprezentácie do 20 rokov. V prípade postupu môžu naraziť na jeden z juniorských tímov Košíc, Nitry alebo lotyšskej Rigy.

V súpiske juniorov figuruje zatiaľ 23 hráčov:
Kiril Nikolajevskij, Adam Beke, Roman Sabo – Roman Roháč, Marco Ejem, Lukáš Miklovič, Václav Moc, Braňo Bruder, Samo Houdek, Andrej Škultéty, Adam Kormúth, Juraj Čech, Radoslav Hanula, Samuel Mojžiš, Dominik Jendek, Richard Rogožník, Miša Lepskij, Marek Fiala, Patrik Abaffy, Peter Šándor, Patrik Učeň, Ilias Išakov, Alex Kocourek.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar