Juniori o 3. miesto, dorast s matchballom

V závere víkendu pokračovali boje vo vyraďovacej časti sezóny v extralige juniorov i dorastu,


Kategória HC SLOVAN Bratislava do 20 rokov sa po včerajšej vysokej prehre 7:0 snažila dnes na ľade vybojovať si piaty rozhodujúci duel. Slovanisti išli do vedenia už v 5. minúte po góle obrancu Michala Valjenta z presilovej hry. Naši hokejisti udržali vedenie v prvej tretine, no už v 23. minúte sa o vyrovnanie zápasu postaral domáci Berák. O šesť minút neskôr rozvlnil sieť za Godlom Zlocha a jeho presný zásah sa napokon ukázal ako víťazný. Juniori HC SLOVAN si tak v sezóne 2014/2015 zahrajú o tretie miesto. Boje o bronz začnú v piatok o 17:00 v tréningovej hale B proti HK Nitra, ktorá neuspela v semifinále proti Liptovskému Mikulášu. Dukla Trenčín - HC SLOVAN Bratislava 2:1 (0:1, 2:0, 0:0)

HC SLOVAN: Godla - Valjent, Bilík, Tibenský, Mlynčár, Brodek - Kuzmín, Gula, Danišovský, Halama, Takáč - Vidovič, Ficel, Šimonič, Bednarič, Škoda - Uličný, Mihňák, Krajč, Kundrát Galis 

Góly: 23. Berák (Trška, Hecl), 29. Zlocha (Holenda, Koyš) - 2. Valjent (Mlynčár, Bednarič)________________________________________________________________________________

Dorastenci HC SLOVAN nastúpili v nedeľu dopoludnia na tretí duel semifinále proti víťazovi základnej časti HK 99 Ružinov. Slovanisti po výhre v druhom zápase podali proti tabuľkovému favoritovi dobrý výkon, ktorý im priniesol víťazstvo 5:2. Zverenci Imricha Antala tak budú môcť už zajtra o 17:30 v SLOVNAFT Arene - tréningovej hale B v sérii hranej na tri víťazstvá rozhodnúť o postupe do finále. 

HC SLOVAN Bratislava - HK 99 Ružinov 5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HC SLOVAN: Kožiak - Hedera, Vadovič, Suchomer, Bečka, Alekseev - Pokorný, Trnavský, Ftáčnik, Vitek, Kollar - Fereta, Sitárik, Pöschman, Dmitriev, Bobál - Fabian, Sloboda, Fráner, Ševčík, Gabriel.Góly: 15. Alekseev (Suchomer, Bečka), 22. Fráner (Pöschman, Dmitriev), 38. Kollar (Pokorný), 56. Pöschman (Dmitriev), 58. Pöschman (Fráner, Dmitriev) - 9. Baranov (Reszegh, Lacka), 45. Krivošík (Liška)


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar