Hladká výhra nad domácimi

HC SLOVAN Bratislava zdolal Michalovce jednoznačne 5:1.


HK Dukla Ingema Michalovce - HC Slovan Bratislava 1:5 (0:3, 0:2, 1:0)

Góly: 52. Mráz (Cameranesi, Pas) – 5. Štajnoch (Gašpar), 9. Harris (Takáč) oslab/1, 15. Gašpar, 25. Zigo (Mackenzie, Sersen) oslab/1, 27. Harris (Zigo) pres/1.

Vylúčení: 5:9. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:2. Rozhodovali: Korba, Smrek – Bogdaň, Riš. Divákov:

HK DUKLA INGEMA: Pohjanoksa (27. Kaarlehto) - Valtola, Bokroš, Mihalik, Mudrák, Macejko, Ťavoda, Gajdoš - Mráz, Cameranesi, Žitný - Mašlonka, Suja, Paš - Kukuča, Galamboš, Regenda - Chalupa, Tibenský, Lačný - Rybnikár
HC SLOVAN: Gudlevskis - Maier, Mackenzie, Beňo, Gachulinec, Štajnoch, Valach, Sersen – Takáč, Harris, Gašpar – Yogan, Rapuzzi, Jääskeläinen – Matoušek, Kytnár, Zigo – Kundrík, Bezák, UrbánekHC SLOVAN Bratislava po výhre nad KAC Klagenfurtom vo štvrtok začal jednoznačne a s prevahou aj piatkové stretnutie proti domácemu tímu Michaloviec. Slovanisti položili základ výhry 5:1 už v prvej časti hry, keď Dukle strelili v rozpätí desiatich minút tri góly. Ako prvý sa radoval Martin Štajnoch, po ňom sa v oslabení presadil Brant Harris, skóre úvodného dejstva uzavrel Rastislav Gašpar.Prevahu potvrdzoval Slovan aj v prostrednej tretine. Tlak sme zúročili do dvoch vstrelených gólov, keď sa opäť v oslabení trafil Zigo, na rozdiel piatich gólov zvyšoval naopak v presilovej hre Brant Harris. Hostia už len korigovali výsledok, keď na konečných 5:1 upravil v závere stretnutia Bruno Mráz.Hokejisti Slovana majú zajtra na východe voľný deň, trunaj Eastern Cup uzavrú v nedeľu o 14:00 h v Crown Arene proti domácemu HC Košice.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar