Dvojnásobná belasá svadba!

Sobota 7. júna vstúpila navždy do pamäti dvojici hokejistov Slovana Vladimíra Mihálika a Petra Ölveckého. Obaja si totiž na tento deň naplánovali so svojimi dlhoročnými priateľkami svadby.


Kabína HC SLOVAN Bratislava sa v sobotu rozdelila na dva tábory. Kým časť hráčov išla na východ do Prešova na svadbu Vladimíra Mihálika, iní chlapci sa zúčastnili obradu Petra Ölveckého v Trenčíne.  „Je to úplna náhoda, že máme svadobné termíny v rovnaký deň. Jeden sme o druhom nevedeli a vyšlo to takto paralelne,“ povedal s úsmevom Peter Ölvecký, ktorý je s nastávajúcou nevestou Veroniku už deväť rokov a po svadbe majú naplánovanú  aj svadobnú cestu. „Pôjdeme si oddýchnuť na Maledivy, pred ťažkou sezónou bude treba načerpať čo najviac síl,“ dodal Ölvecký.
Druhým čerstvým ženáčom v tíme Slovana bude bek Vladimír Mihalik. „S priateľkou Petrou sme sa pre svadbu rozhodli spoločne, sme spolu už deväť rokov,“ povedal pre hcslovan.sk. Do belasej rodiny by tak mohol po dvoch svadbách pribudnúť aj ďalší malý slovanista. „Potomka s priateľkou neplánujeme, ale prírastku sa vôbec nebránime,“ povedal robustný bek Slovana!HC SLOVAN Bratislava želám obom párom v ich spoločnej ceste životom veľa, zdravia, šťastia a radosti!

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar