Dorastencom Slovana sa sen o titule rozplynul

Dorast si zopakuje súboje o bronz

Dorastenci Slovanu si opät po roku zopakujú boj o bronz v Extralige dorastu. Dnes podľahli víťazovi základnej časti,  trenčianskej Dukle 3:4 a v sérii, hranej na dva víťazné zápasy 0:2. Súperom v boji o tretie miesto im bude tím Košíc, alebo Zvolena (stav série 1:1):

HC Slovan Bratislava – Dukla Trenčín 3:4 (1:0, 1:2, 1:2)

 HC Slovan: Rybár - Luža, Bölcs, Šilovič, Červenka, Bačik, Omelka, Černák, Ficel - Môcik, Šalka, Klimčík, Klučiar, Mráz, Kovačič, Brodek, Mikšík, Budiak, Oktavec, Mlynčár, Zajíček

Dukla: Nagy - Marković, Bagin, Čerešňák, Bednár, Plško, Hudec, Petre, Závodský - Koyš, Stantien, Buliš, Pardavý, Daňo, Mravík, Varga, Záborský, Blaško, Gális, Kuvik, Kramárik

Góly a asistencie: 1:0 Kovačič (Klučiar, Šilovič) pres/1, 1:1 Stantien (Bagin, Kuvik) pres/1, 1:2 Daňo (Čerešňák) pres/1, 2:2 Mráz (Klučiar) oslab/1, 2:3 Mravík (Daňo, Bednár), 2:4 Kramárik (Bednár, Mravík), 3:4 Môcik (Šalka)

Rozhodcovia: Müllner - Novák, Brath

Vylúčení: 13/7

Využitie: 1/2

Oslabenie: 1/0

Divákov: 124

Imrich Antal, tréner HC Slovan Bratislava:

Dnes sme sa veľmi dobre pripravili na zápas. Myslím, že prvá tretina ukázala, že hrajú proti sebe dve vyrovnané mužstvá. Trenčín posilnený o Daňa a Čerešňáka, my oslabení o Skuráka a Dvonča. Druhá tretina bola zbytočne nervózna, zapríčinená troška mylnými rozhodnutiami hlavného rozhodcu. Zbytočne vniesol do zápasu nervozitu, ale mužstvo sa skonsolidovalo. Inkasovali sme síce dva góly a prehrávali sme 2:4, ale minútu dvadsať pred koncom sme dali kontaktný gól na 3:4. Chceli sme zápas dostať do predĺženia, čo sa nám ale nepodarilo. Týmto by som chcel pogratulovať Trenčínu k postupu a poďakovať mojim zverencom za prácu, ktorú dosiaľ odviedli. Zodpovedne sa pripravíme na štvrtok a spravíme si chuť na zápasy o tretie miesto.

jk, pre hcslovan.sk pripravil webhokej24.sk, autori Peter Hofman a Alena Hofmanová, autor fotografie Andrej Žiak


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar