Dnes sa dozvieme meno nášho štvrťfinálového súpera

Bude ním Trenčín či Zvolen?

Postupujúcich do play-off už poznáme, v poslednom kole ostáva rozlúštiť už len jednu tajničku. Aké budú štvrťfinálové dvojice?

Dnešné posledné kolo k nám môže priradiť dve mužstvá- trenčiansku Duklu i Zvolen. Trenčania hrajú doma proti Nitre a akékoľvek víťazstvo či zisk čo i len bodu im zabezpečuje piaté miesto a teda úvodné štvrťfinále snov proti nám. V prípade prehry sa Dukla bude musieť spoliehať na hráčov Martina.

Zvolen cestuje na ľad deviateho MHC, ktorý do play-off prekvapujúco nepostúpil. Zvolenčania sú oproti Dukle v značne sťaženej situácii. Zvolen, ak chce skončiť piaty musí v Turci bezpodmienečne vyhrať v riadnom hracom čase a dúfať, že Dukla zakopne doma s Nitrou. Ak by sa tak stalo, do Bratislavy na play-off zavíta Zvolen a zopakovala by sa tak vlaňajšia štvrťfinálová dvojica. Hocijaký iný výsledok ako víťazstvo v riadnom hracom čase Zvolenu automaticky berie akúkoľvek šancu na piate miesto.

Takže čo, budeme hrať doma s Trenčínom či Zvolenom? Ktorý tím je pre nás preechodnejší resp. ktorý tím je atraktívnejší ako súper? Diskutujte na našom facebook profile.

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar