Body sme začali naháňať až v domácej sérii

Veľmi smolný zápas pre Slovan. Na čo súper siahol, z toho dal gól.

"Prvá tretina nás stála veľa síl. Skončilo to 1:1. V druhej sme mali šance, ale zasa sme ich nepremenili. Naopak, súper na čo siahol, z toho dal gól. Bol to veľmi smolný zápas pre nás," hodnotil po stretnutí Pavol Skalický. 

Pred týmto duelom mal Víťaz Podolsk šesťdňovú pauzu, mohli si oddýchnuť, zregenerovať, premyslieť, ako hrať v Bratislave. "Aj my máme natrénované. Snažili sme sa hrať svoju hru, ale my sme svoje príležitosti na rozdiel od súpera nevyužili. Hrali slušne, nám sily po nevyužitých šanciach odchádzali."
Pavol Skalický na rozdiel od vlaňajšej sezóny, keď odohral 60 duelov a nastrieľal 9 gólov, má v tomto ročníku horšiu bilanciu. Odohral iba 33 stretnutí a zaznamenal tri góly. Bola to celkovo zvláštna sezóna..."Veru, v sezóne bolo viacero zápasov, ktoré sme mali mať zvládnuté a pritom sme zlyhali. To nás stálo postup. Neskoro sme sa zobudili, body sme začali naháňať až v domácej sérii. Na záver sa chceme poďakovať fanúšikom, ktorí stáli pri nás celú sezónu, pre nich to chceme ukončiť dvomi víťazstvami." 

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar