Belasá mobilizácia v oficiálnom fanshope HC SLOVAN

Teraz všetky belasé produkty so zľavou až 25 percent!

Ďakujeme všetkým fanúšikom HC SLOVAN Bratislava za záujem o nový fanshop. Vaše dotazy, priania, podnety a nákup nás posúvajú dopredu a motivujú rozširovať sortiment fanshopu stále viac a viac.

Každú pripomienku berieme ako výzvu splniť vaše požiadavky, ak je to v našich reálnych schopnostiach. A preto s istotou vieme povedať, že čoskoro si každý príde na svoje pri rozšírení sortimentu s motívom Belasých.

Robíme všetko pre zjednotenie fanúšikov Belasých!
 
Akcia pod názvom BELASÁ MOBILIZÁCIA prináša so sebou zľavy na všetky belasé produkty až do výšky 25%. Nájdete tam veľa vecí od tričiek, dresov, šálov, doplnkov do domácnosti, až po školské či športové potreby. Nevyužiť túto skvelú akciu by bola veľká škoda, nakoľko môžete na niektorých produktoch ušetriť až 14 eur, ako napr. pri kúpe rodinnej sady belasých tričiek. A najlepšie na tom by bolo stretnúť sa v tejto belasej zostave na domácom zápase HC SLOVAN, kde by sa to vlnilo belasými dresmi, tričkami, či šálmi... lebo ako sa vraví, modrá je dobrá! :)

POZOR!! Táto akcia trvá od 22. septembra do 24. septembra, respektíve do vypredania zásob, a iba na našom e-shope. Takže nie je dobré dlho otáľať. Všetky zľavnené produkty nájdete pekne spolu v kategórii Belasá mobilizácia na našom e-shope. Je teda potrebná objednávka cez e-shop a spôsob dodania je už na vašej voľbe.

Tak fandime všetci spolu v drese HC Slovan Bratislava, a ukážme že sme platným hráčom tímu aj z tribúny.

Ak niektorých sklamalo doterajšie rozpätie sortimentu, tým myslíme rozsah veľkostí jednotlivých produktov, aj na to máme riešenie. Pre vybrané produkty bude ponuka veľkostí bohatšia, a to už koncom októbra. V tom období sme už uprostred jesene, to je všetkým jasné, ale chladno vám istotne nebude, nakoľko našu ponuku obohatia nie len tričká, ale aj mikiny, ktoré sú tou správnou voľbou práve na jesenné obdobie.

Mikiny s kapucňou, bez kapucne, na zips či cez hlavu, modré, sivé, čierne, to všetko pre vás - mužov, ženy ale aj deti. Každý si nájde to svoje, ale ak by ste chceli ladiť spolu ako jeden tím, či už pri fandení priamo na štadióne, alebo len tak niekde vonku, tak práve na vás čakajú rodinné kolekcie, ako napríklad navy mikiny s okrúhlym logom, alebo na šnurovanie či ďalšie, stačí nahliadnuť do HC SLOVAN Fanshopu osobne, kde vám ochotná obsluha pomôže a vyrieši vaše požiadavky, alebo priamo na stránke e-shopu, prípadné vaše otázky vyriešime telefonicky, e-mailom alebo na Facebooku. Viacerí ste už túto komunikáciu okúsili, a ostatní sa smelo môžu pridať.

Horúca novinka, ktorá práve prichádza, je baby textil – dupačky, čiapočky a všetko pre najmenších fanúšikov a taktiež pollitrové krígle, poháre aj porcelán, a to všetko s motívom orla.

Do povedomia dávame takiež šiltovky, ktoré určite nájdu ešte svoje uplatnenie aj tento rok, a pre tých zimomriavých sa chystá kolekcia kulichov, ktoré zahrejú rovnako dobre ako šály z našej edície s logom orla a nápismi väčšími či menšími, už podľa chuti každého fanúšika.

Ako si niektorí mohli všimnúť, prebehla na sociálnych sieťach Fanshopu – Facebooku  a Instagrame - prvá súťaž ohľadom správneho tipu na prvý gól Slovanu v zápase proti Kunlun Red Star, kde výhrou bol puk s logom Slovanu. Tejto výhry sa dočkali hneď dvaja správne tipujúci, ktorým ešte raz gratulujeme. Ak nechcete zmeškať žiadnu ďalšiu súťaž, informáciu, či novinky, ktoré sa dejú vo vašom Fanshope, či aké nové produkty Fanshop zavádza na svoje regály virtuálne či kamenné, stačí odoberať newsletter.

Môžete sa aj jednoducho stať členom fanshopovej rodiny cez facebook <Fanshop HC SLOVAN Bratislava> alebo instagram <fanshophcslovan>, stačí sa len prihlásiť na sledovanie daných stránok alebo ukážte, že ste s nami spokojný cez tlačidlo Páči sa mi to. Tešíme sa na spoluprácu s vami. Sme jeden tím - Sme Slovan.   

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar