Bartovič predstavil nové repre dresy

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpi na zimných olympijských hrách 2014 v Soči v nových dresoch. Predstavil ich Milan Bartovič!


Dresy sú vo farbách trikolóry - v bielej a modrej verzii a zaujímavé sú tým, že sú na nich vypísané slová štátnej hymny.
Nový dres si už pred približne tromi týždňami pri fotení obliekol Milan Bartovič. "Bol to krásny pocit mať na sebe tento krásny dres. Pôsobí na mňa veľmi pozitívne, hymna na drese je výborný nápad. Samotné fotenie som si užil, výsledné fotografie sa mi páčia. Som rád, že ma oslovili. Verím, že si vybojujem aj dres na olympijské hry a budem si ho môcť obliecť i naostro. Dúfam, že tieto dresy nám prinesú aj šťastie," predstavil dres na dnešnej konferencii kapitán HC Slovan Bratislava Milan Bartovič.
Dresy sú ľahké a priedušné. Pri línii krku sú pevnejšie. Obmedzené sú švy, čo umožnilo zníženie hmotnosti. Špeciálne odvetrávanie po stranách poskytuje hráčom väčší komfort v zápase a tvarované rukávy umožňujú väčší rozsah pohybu. Každý dres je vyrobený zo sedemnástich PET fliaš. "Dres je skutočne ľahký a prakticky nie je cítiť, že máte niečo na sebe," tvrdil Milan Bartovič. Nové dresy si Slováci oblečú na všetkých vrcholných podujatiach v nasledujúcom štvorročnom olympijskom cykle. Budú ich mať aj na majstrovstvách sveta 2014 v Bielorusku. Fanúšikovia si ich budú môcť kúpiť od decembra 2013.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar