Modré krídla Slovan vs. HK MŠK Indian Žiar nad Hronom

Modré krídla Slovan
3 2
HK MŠK Indian Žiar nad Hronom
Streda 11.01.2023, 18:00 29. kolo Arena Ondreja Nepelu

Zápas s tabuľkovým susedom

Po domácej prehre v predĺžení s Trnavou a po víťazstve na ľade Martina vyzvú dnes Modré krídla tabuľkového suseda z TIPOS SHL Žiar nad Hronom.

Žiar nad Hronom nebol spokojný s výsledkami v závere kalendárneho roka a tak úvodný tréning v roku 2023 sa už niesol pod taktovkou nového kormidelníka Jána Šimka. Štyridsaťštyriročný kouč prichádza do Žiaru nad Hronom z Liptovského Mikuláša, kde pôsobil ako hlavný tréner. V hosťujúcom tíme vedie tabuľku produktivity s veľkým náskokom dvojica útočníkov Viktor Fekiač (38bodov) a Martin Jakúbek (37bodov). Tím reagoval na nepriaznivé výsledky aj angažovaním kanadského útočníka Ethana Szypulu, ktorý predtým pôsobil v extraligových Michalovciach.

V Modrých krídlach je najproduktívnejší útočník Dušan Klučiar (20bodov). V dnešnej zostave by mali nastúpiť aj hráči, ktorí boli vyťažovaní pôsobením v A tíme Slovana. Zostavu prinesieme dve hodiny pred začiatkom zápasu. Stretnutie začína o 18:00 a vstupenky nájdete v sieti Ticketportal. Na zápas majú vstup zdarma držitelia pernamentých kariet HC SLOVAN Bratislava.

 

Fotogaléria