HK VITAR Martin vs. Modré krídla Slovan

HK VITAR Martin
1 2
Modré krídla Slovan
Piatok 06.01.2023, 16:00 28. kolo ZŠ Martin

Na Troch kráľov v Martine

Do kalendárneho roka 2023 vstúpili Modré krídla zlepšeným výkonom, keď doma prehrali po predĺžení s dobre hrajúcou Trnavou. Trnava bolo mimoriadne efektívna v presilových hrách, keď dokázala využiť tri presilové hry a premenila taktiež nariadené trestné strieľanie. Modré krídla sa tak budú chcieť v zápase s Martinom vyvarovať faulom, kedže v hre v plnom počte dokážu byť vyrovnaným súperom hociktorému tímu z TIPOS SHL.

Dva vzájomné zápasy medzi Modrými krídlami a Martinom v prebiehajúcej sezóne skončili gólovou prestrelkou. V novembri na domácom ľade vyhrali Modré krídla 6:4, v októbri zvíťazil Martin vysoko 8:2. HK VITAR Martin je na tretej pozícii v tabuľke TIPOS SHL a netají sa, že cieľom je postup do najvyššej slovenskej súťaže. V poslednom zápase prehrali so Skalicou 2:5 a Skaličanom sa vďaka tomu podarilo v tabuľke bodovo dotiahnuť na svojho konkurenta.

V tíme HK VITAR Martin je najproduktívnejším hráčom útočník František Poliaček s 24 bodmi (11+13). Dvorným nahrávačom martinských útočníkov je Damian Tyczynski so 16 asistenciami. V bráne pôsobí s najväčšou porciou odchytaného času Vladimír Glosár s 93,04% úspešnosťou zákrokov. 

Zápas v Martine 6. januára 2023 začína o 16:00hod. Priamy prenos dostupný na NIKÉ TV. 

 

Fotogaléria