Modré krídla Slovan vs. HK Trnava

Modré krídla Slovan
4 5
HK Gladiators Trnava
Streda 04.01.2023, 14:00 27. kolo Arena Ondreja Nepelu

V prvom zápase roka proti Trnave

Zápas proti Trnave má úvodné buly o 14:00 hod, keďže stretnutie sa odohrá na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, na ktorom v ten deň o 18:00 hod hrá aj A tím Slovana proti Trenčínu.

Záver roku 2022 sa Modrým krídlam nevydaril. V decembri zo siedmych zápasov dokázali vyhrať len jeden proti Topoľčanom. V tabuľke tak klesli z vrchných pozícii na ôsmu pozíciu, ktorá však stále zaručuje baráž o prípadné play off. Nový kalendárny rok budú chcieť určite odštartovať víťazstvom. 

Hostia z Trnavy sú na šiestom mieste s jednobodovou stratou na piatu Považskú Bystricu. V poslednom záapse v roku 2022 zdolali Martin na jeho ľade 6:4, ktorý s veľkým bodovým rozdielom okupuje prvú pozíciu v tabuľke. Dvojica najproduktívnejších hráčov z Trnavy je slovanistickým fanúšikom dobre známa. Roman Kukumberg (39b) a Michel Miklík (36b) stále ukazujú, že nestratili hokejovú zručnosť, ktorá ich zdobila počas ich karéry v hlavnom meste. V bráne gladiátorov dostáva najväčší priestor Juraj Hollý s 92,77% úspešnosťou zákrokov.  

Vstupenky na zápas nájdete v sieti TICKETPORTAL SK.

Fotogaléria