Modré krídla Slovan vs. HK VITAR Martin

Modré krídla Slovan
6 4
HK VITAR Martin
Streda 23.11.2022, 18:00 17. kolo Arena Ondreja Nepelu

Gólová prestrelka úspešnejšia pre Modré krídla

Modré krídla odštartovali zápas vo vysokom tempe. Už v 3. minúte po vylúčení hostí za príliš veľa hráčov na ľade sa po peknej presilovkovej kombinácii presadil najlepší strelec domácich Dušan Klučiar. V polovici prvej tretiny domáci chybovali v obrannom pásme a po spätnej prihrávke Paulínyho prekonal domáceho brakára Poliaček. Krídlam sa ešte v prvej tretine podarilo opäť prekloniť misku váh na svoju stranu po peknom góle Miroslava Preisingera.

Aj druhú tretinu lepšie odštartovali domáci, keď sa už v prvej minúte tretiny po prihrávke Fetkoviča presadil František Dej. Už o pár minút po vylúčení domáceho Fetkoviča využili hostia z Martina presilovú hru. Strelcom gólu bol center tretieho útoku Martina Lukáš Toma. V polovicu zápasu odčinil svoje predchádzajúce vylúčenie gólom domáci útočník Fetkovič. V 38. minúte po kombinácii v útočnom pásme znížil Paulíny na rozdiel jediného gólu. Do kabín sa tak išlo ya stavu 4:3 pre Modré krídla.

Do tretej tretiny nastúpili domáci s cieľom uržať si tesné vedenie. V prvej minúte tretiny putoval na trestnú lavicu martinský útočník Paulíny a Ľubomír Fetkovič svojim druhým gólom v zápase zvýšil na rozdiel dvoch gólov. O pár minút fauloval pre zmenu domáci obranca Bohunický a Lukáš Toma svojim druhým presilovkovým gólom v zápase opäť znížil na rozdiel jedného gólu. Minútu pred koncom uzavrel skóre na 6:4 domáci obranca Daniel Demo. Modré krídla tak po roku opäť dokázali zdolať tím HK VITAR Martin.

Fotogaléria