HK Brezno Knights vs. Modré krídla Slovan

HK Brezno Knights
0 3
Modré krídla Slovan
Streda 19.10.2022, 18:00 8. kolo Aréna Brezno

Modré krídla na nulu porazili Brezno

HK Brezno Knights – Modré krídla Slovan 0:3 (0:0, 0:3, 0:0)

Góly: 24. Klučiar (Fetkovič), 35. Klučiar (Matoušek), 39. Lipiansky (Petriska). Rozhodovali: Kocúr, Rojík – Tichý, Haringa; strely: 33:23; vylúčení: 4:8 (navyše: Olejník 5+DKZ za bitku; Bohunický 5+DKZ za bitku); presilovky: 0:1; oslabenia: 0:0; 220 divákov.

HK Brezno Knights: Andrisík – Biro, Ganz, Bdžoch, Kuboš, Zubák, Frídel, Korytko, Hojo – Olejník, Oško, Surový – Jasenec, Fungáč, Huhdanpää – Melcher, Thomka, Olejník – Ri. Huna, Ró. Huna, Ďuriš

Modré krídla Slovan: Baroš – Demo, Žabka, Bohunický, Škultéty, Myšika, Hauser, Mrva, Bubica – Fetkovič, Bezák, Ožvald – Preisinger, Lipiansky, Petriska – Klučiar, Petráš, Kukumberg – Trubač, Polák, Matoušek.

V prvej tretine boli o čosi útočnejší a aktívnejší domáci, ktorí sa častejšie dostávali pred bránku Baroša a zamestnali ho jedenástimi strelami.

Skóre zápasu otvoril v 24. min. Klučiar, ktorý využil presilovku po tom, čo na dvakrát vyrážanú strelu Fetkoviča od modrej doklepol za Andrisíka. Druhý gól sa podobal prvému, domácim sa nepodarilo vyhodiť puk z obranného pásma, na modrej ho zachytil obranca Škultéty, ktorý ho šikovne nahodil pred bránku, kde boli dostatočne dôrazní Matoušek a Klučiar. Druhý menovaný sa po dorážke opäť zapísal do listiny strelcov. Necelé dve minúty pred koncom prostrednej časti pekne unikol po ľavom krídle Pettriska, spätnou prihrávkou spoza bránky ideálne našiel Lipianskeho, ktorý sa nemýlil.

V tretej tretine Modré krídla Slovan už iba pozorne kontrolovali svoj náskok a napriek 12 vyslaným strelám na bránku Samuela Baroša pomohlil svojmu brankárovi k prvému čistému kontu v tejto sezóne. 

Druhá výhra v rade je dobrou pozvánkou na domáci zápas krídiel proti topfavoritovi celej súťaže a jej víťazovi z posledných dvoch ročníkov Vlci Žilina. Zápas je na programe v piatok 21. októbra o 18:00 h, vstupenky v jednotnej cene 4,- EUR predáva online Ticketportal. Na zápas ako obyčajne platia aj všetky permanentky HC SLOVAN 2022/23.

Fotogaléria