HC MIKRON Nové Zámky vs. SLOVAN Bratislava

HC MIKRON Nové Zámky
6 3
HC SLOVAN Bratislava
Streda 28.12.2022, 18:30 48. kolo ZŠ Nové Zámky

V Nových Zámkoch opäť bez bodu

Hokejisti Nových Zámkov zdolali v 48. kole Tipos extraligy HC SLOVAN Bratislava 6:3. Úvod zápasu patril domácim, ktorých hnali do útoku zaplnené tribúny. Domáci otvorili skóre po dorážke od Gennara. Už o dve minúty zvyšoval na dvojgólový náskok Jackson. V závere tretiny podrazil domáci Hatala Jána Petrisku a presilovú hru využil strelou do horného rohu Brant Harris.

Na začiatku druhej tretiny Slovan vyrovnal, Keď prihrávku Harrisa premenil do odkrytej brány Liam Pecararo. Domáci odpovedali okamžitým gólom Faitha, ktorý dorazil strelu Gennara a zaznamenal prvý gól v sezóne. V polovici zápasu premenil samostatný únik Tomáš Mikúš. Následné minúty ovplyvnili vylúčenia Slovana.

Tretiu tretinu opäť začali lepšie domáci a po individuálnej akcii Johnsona zvyšoval Jacskon. Skóre znížil ešte Marcel Haščák, avšak domáci ešte jedným gólom uzavreli víťazstvo. Slovan prehral po prvý raz z uplynulých štyroch duelov a nevyužili zaváhanie Zvolena, ktorý je napriek prehre v Liptovskom Mikuláši (4:5) stále na čele tabuľky o jeden bod.

Fotogaléria