HK GROTTO Spišská Nová Ves vs. SLOVAN Bratislava

HK GROTTO Spišská Nová Ves
4 1
HC SLOVAN Bratislava
Nedeľa 06.11.2022, 16:00 16. kolo ZŠ Spišská Nová Ves

Prekliatie na Spiši pokračuje

Slovanistom sa na Spiši posledné dve sezóny nedarí. Nebolo tomu inak ani v dnešnom zápase. O úvodný gól zápasu sa však postaral na strane HC SLOVAN Bratislava mladý reprezentant Alex Šotek, ktorý zúžitkoval nahrávku od Daniela Gachulinca. Už o dve minúty tečom vyrovnal domáci kanadský útočník Nellis na 1:1. Do kabín sa tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhú tretinu poznačili viaceré vylúčenia na strane Slovana a domáci z tlaku dokázali dvakrát skórovať. Rapáč sa v 26. minúte dostal k odrazenému puku a brankár Coreau už nestihol z blízka reagovať. Salituro stanovili výsledok po druhej tretine na 3:1, keď sa presadil spomedzi kruhov.

V poslednej tretine sa Slovan nevedel dostať do súvislého tlaku a zdramatizovať stretnutie. Bodku zápasu dal minútu pred koncom domáci útočník Giľák, ktorý prekonal už otvorenú obranu. Slovan potvrdil, že na Spiši sa mu výsledkovo nedarí. Daľší zápas odohrá Slovan až po reprezentačnej prestávke 17. novembra doma proti Prešovu. Vstupenky už v predaji v sieti Ticketportal SK.

Fotogaléria