HC MIKRON Nové Zámky vs. SLOVAN Bratislava

HC MIKRON Nové Zámky
5 0
HC SLOVAN Bratislava
Piatok 21.10.2022, 18:00 11. kolo ZŠ Nové Zámky

Slovan prvýkrát bez bodu

Celý zápas ovplyvnili viaceré vylúčenia na strane Slovana. Domáci hráči dokázali využiť prvú presilovú hru už v prvej tretine zápasu. Po nacvičenej akcii skóroval americký útočník Austin Farley. O väčšinu gólov sa postaral prvý útok domácich Jackson(2), Farley(1), Johnson(1). 

Druhá tretina sa taktiež niesla v nerovnovážnom stave. Domáci dokázali raz skórovať, Slovan svoje šance nevyužil. Najvýraznejšiu prevahu mali Novozámčania v záverečnej tretine, ktorú vyhrali 3:0. Lídrovi tabuľky uštedrili prvú prehru v riadnom hracom čase v tejto sezóne a skresali jeho náskok na čele súťaže na rozdiel jedného bodu. Slovan má však zápas k dobru.

Erik Čaládi, asistent trénera N. Zámkov: „Jeden z našich najlepších zápasov sezóny. O to sme radšej, že takýto výkon prišiel práve proti Slovanu. Dostali sme sa do vedenia, emočne sme boli na tom veľmi dobre a následne nás v dôležitých situáciách podržal brankár Kantor. V tretej tretine nám góly padli, súperovi nie."

Ján Pardavý, tréner Slovana: „Myslím si, že sme videli zaslúžené víťazstvo Nových Zámkov. Boli hladnejší, bojovnejší a v našom tíme až príliš veľa hráčov nepodalo ani svoj štandard. Nové Zámky majú svoju kvalitu.“

 

 

Fotogaléria