Modré krídla Slovan vs. HK Levice s.r.o.

Modré krídla Slovan
2 0
HK Levice
Streda 23.02.2022, 17:00 43. kolo Arena Ondreja Nepelu

Modré krídla o play off doma proti Leviciam

Modré krídla Slovan sa ešte môžu posunúť o jednu priečku v tabuľke vyššie. Majú na to tri zápasy: dnes doma proti Leviciam, v piatok opäť na domácom ľade proti Považskej Bystrici a v nedeľu v Dubnici. Posledná dohrávka opäť s Dubnicou sa už hrať nebude, body z tohto zápasu sa rozdelia na základe koeficientu z odohraných troch vzájomných zápasov. 

Modré krídla vo svojej premiérovej sezóne dosiahli na účasť vo vyraďovacej fáze. Z doterajších 42 zápasov dokázali zvíťaziť v 17 stretnutiach, čím si s predstihom dokázali zabezpečiť miesto medzi štyrmi klubmi, ktoré sa v predkole play off pobijú o postup do štvrťfinále. Zverenci trénerov Rudolfa Jendeka a Richarda Kapuša urobili dôležitý krok k tomuto úspechu aj vo vzájomných zápasoch s dnešným súperom. Doteraz vyhrali vo všetkých troch - 5:3, 4:0, 3:2 - čím získali 9 bodov. Mimochodom, aktuálny rozdiel medzi oboma súpermi je 10 bodov.

Levice však budú dnes podvečer náročným súperom. Stále nemajú istú záchranu, na chrbát im dýcha nateraz posledné Brezno. Rozdiel medzi oboma tímami je dve kolá pred koncom základnej časti štyri body. Mužstvo ostrieľaného trénera Dušana Gregora má pred sebou jasný imperatív: ak dnes v Bratislave zvíťazí, zachráni pre Levice prvoligovú príslušnosť aj pre budúcu sezónu.

O zápletku zápasu je teda postarané. Duel má úvodný buly o 17:00 h. Zápas sa koná v režime OP (očkovaní, prekonaní). Vstupenky v jednotnej cene 5 eur sú v predaji online v sieti Ticketportal. Majitelia permanentiek HC SLOVAN extraliga majú vstup na tento zápas v cene permanentky.

Fotogaléria