Modré krídla Slovan vs. MŠK Žiar nad Hronom

Modré krídla Slovan
1 4
HK MŠK Indian Žiar nad Hronom
Nedeľa 06.02.2022, 16:00 42. kolo Arena Ondreja Nepelu

V nedeľu vyzveme Žiar nad Hronom

Hokejisti Modrých krídel Slovan si v predohrávke 42. kola zmerajú sily so Žiarčanmi v zápase, v ktorom budú chcieť odčiniť vysokú prehru z posledného vzájomného duelu pred mesiacom v Ružinove.

Bratislavskí mladíci prežili po dvojtýždňovej prestávke nie úplne vydarený návrat, keď v piatkovom kole podľahli Humennému 1:4. Stratu bodov sa budú snažiť dohnať v súboji proti Žiaru nad Hronom, ktorému posledný zápas taktiež nevyšiel podľa predstáv. Prvému celku ligového poradia zo Žiliny podľahli vysoko 5:0 a aktuálne sa preto nachádzajú na ôsmej pozícii tabuľky. Najmä jej spodná časť je však mimoriadne vyrovnaná, čo znamená, že ani jeden z tímov nebude chcieť nechať nič na náhodu.

V tíme hostí je najproduktívnejšia trojica útočníkov Martin Jakúbek (23 b), Boris Babeliak (20 b) a Nicolas Gašpar (19 b). Do 11 stretnutí za Žiar v tejto sezóne nastúpil brankár Adam Trenčan, ktorý v piatok chytal za Zvolen proti Slovanu a jeho štart v nedeľu v Bratislave je iba málo pravdepodobný, aj keď v TIPOS SHL má výbornú 94,47 %-nú úspešnosť zákrokov. Zostavu Modrých krídiel zverejníme priblžne dve hodiny pred zápasom. Keďže v rovnaký de) a takmer v rovnakom čase hrá svoj extraligový zápas aj HC SLOVAN, opäť je možné, že niektorí hráči vypomôžu v áčku.

Zápas sa odohrá v tréningovej hale B Zimného štadióna Ondreja Nepelu, na hlavnej ploche sa koná zápas HC SLOVAN Bratislava proti HK Nitra. Kapacita haly B a obmedzenia súviasice s ochorením COVID-19 neumožňujú na tento zápas predaj vstupeniek ani vstup pre držiteľov permanentiek HC SLOVAN. Na zápase sa budú môcť zúčastniť len niektorí rodinní príslušníci hráčov.

Fotogaléria