Modré krídla Slovan vs. HC 19 Humenné

Modré krídla Slovan
1 4
HC 19 Humenné
Piatok 04.02.2022, 17:00 40. kolo Arena Ondreja Nepelu

Prvý zápas po vynútenej pauze proti Humennému

V domácom prostredí Arény Ondreja Nepelu sa bude po takmer šiestich týždňoch hrať hokej. V piatok 4. februára o 17:00 h nastúpia Modré krídla proti poprednému celku HC 19 Humenné

Tím z Humenného momentálne okupuje piate miesto TIPOS Slovenskej hokejovej ligy. Medzi najproduktívnejších útočníkov patrí Dominik Borov (30 bodov) a Dominik Simčák (29bodov). V bráne dostáva najväčší priestor Eugen Rabčan s 92,65% úspešnosťou zákrokov. V poslednom meraní síl vyhrali krídla na ľade Humenného 4:3 po samostatných nájazdoch.

V závislosti od aktuálneho vývoja zdravotnej situácie v A mužstve, ktorému oficiálne končí karanténa v stredu 2. februára, je pravdepodobné, že niektorí hráči (Urbánek, Bezák, Preisinger) budú pripravení vypomôcť mužstvu v dôležitých zápasoch o čelo tabuľky vo Zvolene (piatok) a doma proti Nitre (nedeľa).

V nedeľu 6. februára o 16:00 h privítajú HK MŠK Indian Žiar nad Hronom, tento zápas sa však odohrá na vedľajšej ploche B, keďže v tento deň je plánovaný aj extraligový duel medzi HC SLOVAN Bratislava a HK Nitra.

Fotogaléria