Modré krídla Slovan vs. HK Trnava

Modré krídla Slovan
3 4
HK Gladiators Trnava
Pondelok 14.02.2022, 18:00 35. kolo Arena Ondreja Nepelu

Domáci zápas s tabuľkovým susedom

Obe mužstvá delia v priebežnej tabuľke druhej najvyššej súťaže iba dve miesta a päť bodov, pričom Trnava má odohrané o dva zápasy viac.

Z posledných piatich zápasov vyhrali "gladiátori" dvakrát. Najmä posledné víťazstvo nad Skalicou (4:2) je cenné a nečakané. Ich najproduktívnejším hráčom je Roman Jurák so 42 bodmi. Najlepším strelcom je nestarnúci Michel Miklík, ktorý kontá súperom zaťažil 20 gólmi. V bránke zvyčajne nastupuje skúsený Juraj Hollý (90,84%-ná úspešnosť zásahov).

Modré krídla čakajú na víťazstvo už štyri zápasy, negatívne ich poznačila najmä karanténa v druhej polovici januára. Stopy zlepšenia však priniesol už piatkový domáci zápas proti silnému Martinu. Krídla dokázali v tretej tretíne zmazať dvojgólové manko a zápas doviesť až do samostatných nájazdov. V nich však boli úspešnejší Martinčania. Bodovo sa po dlhšom čase prebudil najproduktívnejší hráč Dušan Klučiar. Z jeho dvoch nahrávok profitoval ďalší ťahúň mužstvá, v zápase dvojgólový Patrik Danišovský. 

Zápas na Valentína začína o 18:00 h a je organizovaný v režime OP (očkovaní, prekonaní). Vstupenky zakúpite online na Ticketportale. Na zápas ako obyčajne platia aj permanentky HC SLOVAN extraliga.

Fotogaléria